aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαναγιά μου μια Ρόμα! (video)

Παναγιά μου μια Ρόμα! (video)

Παναγιά μου μια Ρόμα. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι διέλυσε με 4-1 την ουραγό της βαθμολογίας Πεσκάρα και αύξησε τη διαφορά της από την τρίτη Νάπολι στους 4 βαθμούς, αγκαλιάζοντας το… σεντόνι του Champions League.

Η Ρόμα ήταν εξαιρετική, είχε τα ηνία από την αρχή του ματς, αλλά δεν μπορούσε να βρει το γκολ που θα ξεκλείδωνε την αντίπαλη άμυνα. Κατάφερε να σκοράρει, πάντως, και μάλιστα δις στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου μέρους. Ο Στρούτμαν στο 44’ μετά από πάσα του Ελ Σαράουι άνοιξε το σκορ σε κενή εστία, με τον Ναϊνγκολάν ένα λεπτό αργότερα να αξιοποιεί την ασίστ του Τζέκο για το 2-0.

Με την επανέναρξη ο Σαλάχ με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής έγραψε το 3-0 για την Ρόμα, ενώ ο Αιγύπτιος σκόραρε ξανά μετά από ασίστ του Ελ Σαράουι στο 60ο λεπτό! Το μόνο που κατάφερε η Πεσκάρα ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Μπενάλι στο 83ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ