aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαναγιά μου μια Παρί! (video)

Παναγιά μου μια Παρί! (video)

Ψάχνει αντίπαλο στο φετινό Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν! Η ομάδα του Έμερι παρουσιάστηκε για ακόμα μία φορά ισοπεδωτική και συνέτριψε με 5-0 την… καψερή Άντερλεχτ για την τέταρτη αγωνιστική. Αποτέλεσμα που «κλείδωσε» από τώρα την πρόκριση των Παριζιάνων στους «16» του Champions League, οι οποίοι όχι μόνο έχουν το απόλυτο (4×4), αλλά και το εντυπωσιακό… 17-0 στα γκολ!

Μπορεί να άργησε να πάρει μπροστά (αν θεωρείται… αργό το 30’), αλλά από το ημίωρο και μετά η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κοίταξε στιγμή πίσω! Σε εκείνο το σημείο ο Νεϊμάρ έδωσε στον Εμπαπέ, αυτός πάσαρε για τον Βεράτι και ο Ιταλός χαφ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή των Βέλγων… έλυσε το γόρδιο δεσμό. Δευτερόλεπτα προτού ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Νεϊμάρ κινήθηκε ωραία πέριξ της περιοχής των φιλοξενούμενων και με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ στην απέναντι γωνία, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε το μεγάλο show του… αριστερού μπακ-χαφ της Παρί! Του Κουρζάβα που σημείωσε χατ-τρικ, κάτι απίστευτο σε επίπεδο Champions League. Κάτι που αποτυπώνεται και από το γεγονός πως έγινε μόλις ο δεύτερος αμυντικός στην ιστορία του θεσμού που σημειώνει τρία γκολ σε ένα ματς (πρώτος ο Φρανκ Σοζέ με τη Μαρσέιγ το 1993)! Στο 52’, λοιπόν, ο Κουρζάβα άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό, στο 72’ βρήκε εκ νέου δίχτυα, ενώ έξι λεπτά αργότερα με δυνατό διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 και ολοκλήρωσε το δικό του… πάρτι μπροστά στο κοινό του Parc des Princes που παραληρούσε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ