aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαναγιά μου… μια Μονακό!

Παναγιά μου… μια Μονακό!

Καταιγιστική, επιβλητική, ορεξάτη… Ότι και να πει κανείς είναι λίγο για τη Μονακό που «άλωσε» το Σεντ-Συμπχοριέν και πήρε τη νίκη με 7-0 από την «παραδομένη» Μετς. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η ομάδα του Ζαρντίμ και αναμένει… στραβοπάτημα της Νις για να διατηρηθεί.

Το ματς

Η Μονακό ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, αφού μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λεμάρ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, γράφοντας το 1-0.

Στο 23’ ο Ζερμέν διπλασίασε τα τέρματα της Μονακό, μετά από εκπληκτική εκτέλεση κόρνερ του Μουτίνιο!

Στο 39’ ο Σίλβα έκανε το 3-0 για την ομάδα του Ζαρντίμ μετά από μπαλιά του Τουρέ.

Στο 61’ η Μετς έμεινε με 10 παίκτες, αφού ο Ντουκουρέ πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 68’ ο Φαμπίνιο εκτέλεσε εύκολα το πέναλτι και έγραψε το 4-0 για τη Μονακό, ενώ αμέσως μετά ο Καρίγιο μετά από μπαλιά του Σίλβα σκόραρε για το 5-0.

Τα γκολ δεν είχαν τελειωμό για την ομάδα του Ζαρντίμ, αφού στο 83’ ο Καρίγιο «ξαναχτύπησε» και βρήκε τα δίχτυα της «παραδομένης» Μετς για δεύτερη φορά, γράφοντας το «ηχηρό» 6-0!

Στο 89’ ο Μποσίλια διαμόρφωσε το τελικό 7-0 και έδωσε τέλος στον εφιάλτη της Μετς, με την Μονακό να ανεβαίνει ξανά στην πρώτη θέση και περιμένει πλέον ένα στραβοπάτημα της Νις για να μείνει εκεί!

ΜΕΤΣ: (Χίντσμπεργκερ), Ντιντιλόν, Σινιορίνο (46’ Εκοτό), Φαλέτ, Μπίσεβατς, Μπαλιού, Ντουκουρέ, Μάντζεκ, Σαρ, Κοχάντ, Χάιν (68’ Ντιάλο), Έρντντς (73’ Μογιέ)

ΜΟΝΑΚΟ: (Ζαρντίμ), Σούμπασιτς, Τουρέ, Γκλικ, Γιέμερσον, Σιντιμπέ, Λεμάρ, Φαμπίνιο, Μουτίνιο (46’ Ν’ Ντοράμ), Σίλβα (73’ Μποσίλια), Καρίγιο, Ζερμέν (82’ Μπαπέ)

Στα υπόλοιπα ματς της 8ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ 2-0
ΚΑΕΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ 1-0 (65’ Σαντινί)
ΛΙΛ-ΝΑΝΣΙ 1-0 (75’ Έντερ)
ΝΑΝΤ-ΜΠΑΣΤΙΑ 1-0 (18’ Στεπίνσκι)
ΝΤΙΖΟΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 3-3 ( 81’ Ντιονί, 90’ Ριβιέρ /18’, 25’, 58’ Νίνγκα, 39’ Ζουρντρέν (αυτ.))

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ