aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Ζέσταμα» ενόψει ΑΠΟΕΛ!

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Ζέσταμα» ενόψει ΑΠΟΕΛ!

Ανακοίνωση – στήριξης στην Ανόρθωση μέχρι το τέλος της σεζόν εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Αναλυτικά: «Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου χαιρετά όλα τα γαλανόλευκα αλάνια του νησιού και επιθυμεί να επικοινωνήσει ξανά μαζί τους. Επίσης να συγχαρούμε την ομάδα για την πανάξια πρόκριση της στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου μετά από 6 ολόκληρα χρόνια.

Το κύπελλο για μας πλέον μπαίνει σε μια παύση αφού οι επόμενοι αγώνες θα γίνουν τουλάχιστον σε ενάμιση μήνα και υπάρχει άφθονος χρόνος να “ανησυχούμε” γι΄αυτό. Εδώ είναι που θέλουμε να τονίσουμε ξανά ότι η ομάδα δεν είναι αδιάφορη σε κανένα αγώνα και θα παλεύουμε για την νίκη με τον ίδιο ζήλο απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Δεν μπορεί δεξιά και αριστερά να διαδίδεται ότι “η Ανόρθωση δεν θα και δεν θα”.

Αυτοί που υποστηρίζουν αυτό ας μας δοκιμάσουν σε κάθε επόμενη αγωνιστική υποχρέωση. Εμείς καλούμε τον κόσμο της ομάδας να μείνει μακριά από διάφορους ψιθύρους γιατί μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα για την συνέχεια. Είμαστε η Ανόρθωσις Αμμοχώστου και παίζουμε για την Ιστορία μας.

Όσον αφορά στη συνέχεια έχουμε μπροστά μας 10 αγώνες για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Είμαστε πεπεισμένοι μάλιστα πως η ομάδα έχει την ικανότητα και την δυναμική να ανεβεί ακόμα περισσότερο, όσο και αν οι βαθμολογικές διαφορές είναι μεγάλες. Μεγάλο ρόλο θα παίξουμε και πάλι εμείς σαν κόσμος με την γνωστή τρέλα και αφοσίωση μας. Κάθε Κυριακή για μας είναι γιορτή, έχοντας την ευκαιρία να βρεθούμε ξανά και ξανά στο πλάι του Φοίνικα. Να ανταμώσουμε από κάθε άκρη του νησιού όλα τα Αδέλφια για μια και μοναδική Ιδέα. Την Ανόρθωση, την Αμμόχωστο, την Προσφυγιά.

Πρώτος αγώνας την ερχόμενη Κυριακή. Σίγουρα το απόγευμα της Κυριακής δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εκείνους και γι΄αυτό θα βάλουμε το χέρι μας εμείς. Ο αγώνας είναι στις 18:00 στο δικό μας κάστρο, στο δικό μας σπίτι. Σαν Παν.Συ.Φι καλούμε όλα τα αλάνια να βρίσκονται στον κεντρικό μας σύνδεσμο “Χριστάκης Φωτίου” το αργότερο μέχρι τις 15:00.

Μια μίνι προθέρμανση και όλοι μαζί να πάρουμε τον δρόμο για να λάβουμε την θέση μας. Εκεί που με 90λεπτο παλμό θα τους κάνουμε να λυγίσουν και να στείλουμε ακόμα ένα “θρύλο” πίσω σπίτι του. “ΕΔΩ ΠΟΥ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ