aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.: Σημαντική απόφαση...

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.: Σημαντική απόφαση…

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου με σημερινή του ανακοίνωση ενημερώνει για μία σημαντική απόφαση.

Αναλυτικά: «Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε κατ’ αρχήν να συγχαρεί όλα τα μέλη του για την μαζική παρουσία μας στους δύο τελευταίους αγώνες των τμημάτων μας, σε ποδόσφαιρο και φούτσαλ αντίστοιχα. Μπορεί να μην πήραμε το ζητούμενο που ήταν οι δύο νίκες αλλά ο παλμός και η στήριξη του κόσμου είναι αδιαμφισβήτητη.

Ξεκινώντας από τον τελευταίο αγώνα φούτσαλ θα θέλαμε να μεταφέρουμε στο οικοδόμημα του φούτσαλ πως δεν χρειάζεται να απολογούνται σε κανένα. Μακάρι όλα τα τμήματα μας να είχαν την πορεία που κατάφερε να έχει το τμήμα στα τελευταία χρόνια και μάλιστα στα πρώτα της ύπαρξης του. Γνωρίζουμε τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στις μέρες μας και ξέρουμε ότι η προσπάθεια που γίνετε είναι τεράστια.

Γι΄αυτό και ο κόσμος περήφανα, τραγούδησε και μετά το τέλος παρά την ήττα. Λίγο το άγχος των φουτσαλιστών μας, λίγο η προκλητική διαιτησία ήταν αρκετά για να φέρουν το ψεσινό αποτέλεσμα. Είμαστε σίγουροι πως θα γίνει ότι χρειαστεί και η ομάδα θα παλέψει μέσα στη Λευκωσία για να κάνει το διπλό.

Ερχόμενοι στον αυριανό ποδοσφαιρικό αγώνα, μετά από έκτακτη συνεδρία μας, αποφασίσαμε όπως ΜΗΝ δώσουμε την παρουσία μας οργανωμένα και καλούμε όλο τον υπόλοιπο κόσμο όπως πράξει το ίδιο. Όλοι γνωρίζουν πως στην φετινή χρονιά κάναμε την Κύπρο όλη να παραμιλά για την στήριξη μας προς το Σωματείο μας, παρ’ όλα τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε σε διοικητικό επίπεδο. Αυτή η τρέλα και η αφοσίωση όμως δεν μπορεί να μετατραπεί σε εκμετάλλευση από ομαδούλες όπως την επόμενη αντίπαλο μας. Και για να εξηγηθούμε καλύτερα και να γνωρίζει και ο κόσμος πως κινούνται ύπουλα ενάντια στην ομάδα μας.

Μετά την τρελαμένη παρουσία μας στο γήπεδο τους για τα προημιτελικά του κυπέλλου, κάνοντας έδρα μας τη έδρα τους, αλλά και το μεγάλο διπλό φαίνεται πως κάτι έπρεπε να κάνουν. Αν συνυπολογίσουμε και την ΜΗ αποδοχή μας για ταυτοποίηση, γιατί έτσι γουστάραμε, τότε το γλυκό είχε δέσει γι’ αυτούς και με κινήσεις απελπισίας χρέωσαν την ομάδα μας με ένα αδικαιολόγητο ποσό για δήθεν υλικές ζημιές στο φτηνιάρικο γήπεδο τους.

Το δεύτερο σημάδι εκμετάλλευσης του κόσμου φάνηκε ξανά και από τον ορισμό της τιμής εισιτηρίου στα €20. Ημέρα εργάσιμη στις 18:00 για ένα αγώνα που ο κόσμος τους δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των μελών μας στο σύνολο του και να ορίζετε μια τέτοια τιμή, φαίνεται ξεκάθαρα πως προσπαθούν να πάρουν ότι πάρουν από τον Ανορθωσιάτικο κόσμο. Δεν θα διστάσουμε να πράξουμε το ίδιο και σε μελλοντικά παρόμοιας φύσης θέματα εκμετάλλευσης. Αποδείξαμε ότι όταν θέλαμε να πάμε, τίποτα δεν μπορούσε να μας σταματήσει, και θα τους το αποδείξουμε ξανά στο άμεσο μέλλον.

Καλούμε όλα τα μέλη μας όπως προσέλθουν στα κατά τόπους οικήματα μας για να παρακολουθήσουμε απ’ εκεί τον αγώνα και καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να τους δώσουν την χαριστική βολή βάζοντας τέρμα στα όποια όνειρα και αν κάνουν. Να ευχηθούμε Καλό Πάσχα σε κάθε Ανορθωσιάτη και θα επανέλθουμε την ερχόμενη εβδομάδα τόσο για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων μας όσο και του Συνδέσμου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ