aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι. κατά Λάμπρου: «Έλα ρε παππούλη, μην το γελοιοποιείς άλλο…»

Παν.Συ.Φι. κατά Λάμπρου: «Έλα ρε παππούλη, μην το γελοιοποιείς άλλο…»

«Πυρά» κατά του προέδρου του ΓΣΟ Άκη Λάμπριου, εξαπέλυσε μέσω μακροσκελούς ανακοίνωσής του και ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης, λίγες ώρες μετά την πολυσυζητημένη ραδιοφωνική κόντρα που είχαν ο εν λόγω κύριος κι ο προπονητής της προσφυγικής ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια στον Super ΣΠΟΡ FM.

Aναλυτικά:

«ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Από προχθές μας βασανίζει αν άξιζε τον κόπο να ασχοληθούμε με αυτό το μπου…λο που λέγεται Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν υπήρχε λόγος να πούμε ξανά όσα ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ φωνάζουμε αλλά δυστυχώς είναι σαν πως και ρίχναμε “αφκά στους τοίχους”.

Σήμερα όμως και αφού ακούσαμε προσεκτικά την παρέμβαση του παππού προέδρου του Γ.Σ.Ο. δεν μπορούσαμε να μην παρέμβουμε. Για ακόμα μια φορά όσα εκτυλίσσονται μας δικαιώνουν, μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι που δεν συμμετέχουμε πλέον σε αυτό το φιάσκο και που αντιστεκόμαστε στο πάθος μας. Αυτό που μας προβλημάτισε περισσότερο είναι η “αντίδραση” του ίδιου του κόσμου μας. Τουλάχιστον μιας μερίδας που το τελευταίο διάστημα χλεύαζε όσα λέγαμε, τόσο για τα γήπεδα όσο και για τα υπόλοιπα θέματα που ταλανίζουν τον αθλητισμό.

Ο λόγος που το έκαναν/κάνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή σε διάφορα φόρουμ, ή στα ραδιόφωνα είναι γιατί πίσω απ’ αυτό έβλεπαν σκοπιμότητα από πλευράς μας ως φτηνές δικαιολογίες τα όσα λέγαμε απλά για να υποστηρίξουμε την θέση μας με την κάρτα οπαδού. Όχι κύριοι δεν καταλάβατε καθόλου καλά. Εμείς απλά δεν είμαστε άτομα που δεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν. Το αποδείξαμε πάμπολλες φορές με αρνητικές επιπτώσεις, τόσο ως προς την εικόνα του οργανισμού, όσο και σε προσωπικό επίπεδο μελών μας.

Το τίμημα των αντιδράσεων μας το πληρώσαμε και με το παραπάνω. Αν εσείς οι υπόλοιποι γουστάρετε να συμμετέχετε στο θέατρο του παραλόγου είναι δικό σας πρόβλημα. Απλά μην κρίνετε εμάς. Κάντε την δική σας αυτοκριτική για το ποιους στηρίζετε με το να συμβιβάζεστε μαζί τους.

Πριν πέντε μέρες είχαμε πει μέσω ανακοίνωσης για την γελοία απόφαση να αδειοδοτήσουν τα παλαιωμένα τους στάδια εν μέσω μιας νύκτας. Οι απαντήσεις δόθηκαν σήμερα από τον πρόεδρο του ενός απ’ αυτών.

Όταν ο άνθρωπος πιστεύει ότι το Τσίρειο σαφέστατα είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο τότε οι “ελέφαντες” είμαστε εμείς. Όταν λέει ότι έγινε ανακαίνιση και αναφέρει το νόμισμα των λιρών (έχει αποσυρθεί πριν 12 χρόνια!!), τότε ναι η κάρτα είναι αυτό που έλειπε για την εκσυγχρόνιση του Τσιρείου. Όταν αναφέρει πως πέρασαν οι πιο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες από το Τσίρειο τότε σίγουρα έχει ανάψει την χρονομηχανή του. Όταν η τελευταία φορά που ο ίδιος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του σταδίου που διαχειρίζεται ήταν πριν 6 μήνες, τότε είμαστε σίγουροι πως δεν μπήκε εκεί λόγω κουμπαριών, αλλά λόγω πανεπιστημιακής γνώσης. Ούτε καν στον επανέλεγχο δεν ήταν παρών ο άνθρωπος. Ποιον επανέλεγχο όμως; Αφού η αδειοδότηση του Τσιρείου κατέληξε απευθείας στο γραφείο του μετά από την παρέμβαση γνωστών αγνώστων.

Και κάτι τελευταίο: Κάθε μισή ώρα λέει γίνετε έλεγχος στα φώτα του τούνελ. Έλα ρε παππούλη, δείξε επιτέλους λίγη σοβαρότητα και μην γελοιοποιείς άλλο το σύστημα. Εδώ ακόμα υπάρχει η λέξη ανεμιστήρας εν έτη 2019 και εσύ μας λες για τα φώτα στο τούνελ;

Εμείς δεν βλέπουμε ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. Κανένα όμως. Αρχίσαμε και πιστεύουμε ότι η καρτούλα σας καλό θα μας κάνει. Δεν θα κινδυνεύουμε πλέον ούτε από το σύστημα, ούτε η σωματική μας ακεραιότητα, ούτε η ψυχική μας οδύνη, ούτε θα νιώθουμε πως εμείς είμαστε οι εξωγήινοι στον όμορφο και πλασματικό σας κόσμο που ζείτε. Μας λείπει η ομάδα, μας λυπεί η απουσία μας, έχουμε συνηθίσει αλλιώς τις Κυριακές μας, αλλά πλέον τα πράγματα είναι τραγικά. Τα γήπεδα θα αδειάσουν σε σημείο επικίνδυνο ως προς την βιωσιμότητα του αθλήματος.

Μην παρασύρεστε τώρα στις αρχές που όλες οι ομάδες είναι πρώτες και οι πελάτες εκεί. Στην πορεία να δούμε πόσοι θα μείνουν. Έχουμε δει το έργο ή ακόμα καλύτερα το έχουμε ζήσει. Ήμασταν παρών για χρόνια και ξέρουμε πόσοι θα ακολουθήσουν μιαν ομάδα (ανεξαρτήτου ομάδας) που βρίσκετε στην 4η-5η-6η θέση τον Νιόμβρη-Δεκέμβρη μέσα στις βροχές στα πολυτελέστατα στάδια. Πόσοι θα πληρώσουν €15-20 εισιτήριο μια Τετάρτη για έναν αναβληθέντα αγώνα στο Δασάκι; Πόσοι θα ακολουθήσουν στην β’ φάση (άλλο φιάσκο και τούτο) αν δεν διεκδικούν κάτι;

Δεν είμαστε χιλιάδες σαν οργανωμένοι σε κάθε πέταλο, δεν ζούμε με ψευδαισθήσεις ότι εμείς θα γεμίσουμε τα γήπεδα. Απλά εμείς τα κρατούσαμε ζωντανά, κάναμε την “βρώμικη” δουλειά με την παρουσία μας δίνοντας χρώμα στο άχρωμο όραμα τους, άθελα μας στρέφαμε τα βλέμματα αλλού με τις ζωγραφιές μας στα πέταλα. Βάζαμε το πάθος μας πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο. Τώρα; Σε ποιους θα ρίχνετε τα “φώτα” στις δύσκολες περιόδους; Ποιες πόρτες θα αφήνετε ξεκλείδωτες; ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.

Υ.Γ.: Το πολέμιο κόμμα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ήδη άρχισε να τιμωρείται παραδειγματικά. Ακόμα δεν είδατε τίποτε.

Υ.Γ.2: ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ.

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – 25 Χρόνια MAXHTEC».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ