aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι.: «Η ιστορία αδέρφια γράφεται από τους παρόντες»

Παν.Συ.Φι.: «Η ιστορία αδέρφια γράφεται από τους παρόντες»

Με ανακοίνωση του ο Παν.Συ.Φι. Απόλλων τοποθετείται και τονίζει τη στήριξη του στην ομάδα όπως κάνει τα τελευταία 35 χρόνια.

Αναλυτικά: «Ο Παν.Συ.Φι. αποτελεί το μοναδικό, οργανωμένο κομμάτι των χιλιάδων υποστηρικτών του Θρύλου. Ταυτισμένο με την μεγάλη ιδέα του Απόλλωνα για 35 ολόκληρα χρόνια, είναι ο άμεσος αντιπρόσωπος και η φωνή του κάθε Απολλωνίστα. Αμέτρητες είναι οι φορές που χρειάστηκε να βγει μπροστά για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Σωματείου μας, αμέτρητες οι φορές που πρωτοστάτησε για να διορθώσει καταστάσεις, αμέτρητες και οι φορές που σαν ακούραστος οδηγός παρέσυρε χιλιάδες αδέρφια στα γήπεδα και όπου χρειάστηκε στήριξη ο Θρύλος μας.

Χιλιάδες όσοι πέρασαν μέσα από τα χρόνια από τα δικά μας στέκια. Χιλιάδες στάθηκαν στο πλευρό μας σε κάθε αγώνα, αρκετοί και αυτοί που επέλεξαν να μείνουν μακριά για τους δικούς τους λόγους. Ο κάθε αγώνας απαιτεί και τις ανάλογες θυσίες. Αρκετοί ήταν και εξακολουθούν να είναι αυτοί που παραμέλησαν δουλειές, σπίτια, οικογένειες και φίλους για να επιτελέσουν ένα έργο μεγαλύτερης σημασίας. Δεν περιμένουμε από κανένα να καταλάβει τον τρόπο που σκέφτονται και πράττουν. Έτσι κι αλλιώς ούτε οι ίδιοι περιμένουν κάποια επιβράβευση, το να υπηρετούν τον Παν.Συ.Φι. για λογαριασμό του Απόλλωνα αρκεί από μόνο του!

Τα λάθη του Παν.Συ.Φι. έμειναν κι αυτά γραμμένα στην ιστορία, πάντα όμως θα επισκιάζονται από τα πολλαπλάσια οφέλη της προσφοράς η οποία είναι αποτέλεσμα αγνών συναισθημάτων και καλής θέλησης. Λάθη κάνουν αυτοί που προσπαθούν, που ασχολούνται επί καθημερινής βάσης και που απαιτείται να λάβουν αποφάσεις όχι και τόσο εύκολες τις περισσότερες φορές. Ζούμε μεγάλες στιγμές αδέρφια. Το Σωματείο μας μεγαλώνει συνεχώς κι εμείς καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία στις προκλήσεις.

Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού με την ιστορία η οποία θα γραφτεί και θα παραμείνει ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές που ακολουθούν. Δεν θα σταματήσουμε να το λέμε μέχρι να το εμπεδώσουν όλοι. Η ιστορία αδέρφια γράφεται από τους παρόντες! Παρόντες στα εύκολα, παρόντες στα δύσκολα, παρόντες και ενεργοί μπροστά σε κάθε πρόκληση. Ο Παν.Συ.Φι. ανήκει σε όλους μας και όλοι μαζί καλούμαστε να δώσουμε συνέχεια στην ιστορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ