aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι. Απόλλωνα: «Η μυρωδιά στην ατμόσφαιρα που φέρνει κάτι σε μπαρούτι»

Παν.Συ.Φι. Απόλλωνα: «Η μυρωδιά στην ατμόσφαιρα που φέρνει κάτι σε μπαρούτι»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ και μεταξύ άλλων εκφράζουν και πάλι το παράπονό τους για την κάρτα φιλάθλου.

«Ντέρμπι δεν τα κάνουν οι ποδοσφαιριστές στο χόρτο, η βαθμολογία και η σημαντικότητα του κάθε αγώνα. Ντέρμπι είναι η ατμόσφαιρα, οι προετοιμασίες μέρες πριν, οι κόντρες και τα πειράγματα στο σχολείο, στη δουλειά, στο καφενείο. Η μυρωδιά στην ατμόσφαιρα που φέρνει κάτι σε μπαρούτι. Ντέρμπι το κάνει η κόντρα στις κερκίδες, ο «διαγωνισμός» για την καλύτερη και πιο επιβλητική παρουσία, η πιο δυνατή φωνή, το καλύτερο κορεό, η επικράτηση έναντι του αντιπάλου!

Ακόμη και με γεμάτες τις εξέδρες όταν λείπει ο παλμός όλα μοιάζουν ίδια, άψυχα και αγνώριστα. Πώς καταντήσατε έτσι το λαοφιλέστερο άθλημα του κόσμου; Μεγαλώσαμε αλλιώτικα, μάθαμε διαφορετικά, δεν είναι αυτή η μπάλα που αγαπήσαμε!

Απολλωνάρα κάνε το καθήκον σου και μην ξανά κοιτάξεις πίσω. Προχωράμε με το βλέμμα πάντα μπροστά, με το κεφάλι ψηλά και μόνο στόχο το ταβάνι. Το αξίζουμε, το δικαιούμαστε και θα το πετύχουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Παίξε ρε Θρύλε μου για μας τα παιδιά σου.

Μάγκες του Λιμαν1ου, αλάνια της Θύρα1. Εμείς συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς κρατώντας της οπαδική φλόγα αναμμένη μέχρι να γίνουν τα όνειρα τους στάχτη. Δεν πεθαίνουμε κουφάλες. Είμαστε εδώ και πάντα θα μας βρίσκεται μπροστά σας!

Ενωμένοι με στήριγμα ο ένας τον άλλο, μαζί σαν μια γροθιά συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε στους γελοίους, αναίτιους και απαράδεκτους νόμους τους. Μαζευόμαστε από νωρίς στο οίκημα μας στον Ύψωνα και στήνουμε το δικό μας πάρτι λες και είμαστε και πάλι εκεί στην Δυτική. Διαθέσιμες από αύριο οι νέες φανέλες τους Παν.Συ.Φι.

Υ.Γ.: Καλό ταξίδι Χρήστο.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ