aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι. Απόλλωνα: Εκδρομή στη Φρανκφούρτη

Παν.Συ.Φι. Απόλλωνα: Εκδρομή στη Φρανκφούρτη

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα ανακοινώνουν μεγάλη εκδρομή στη Γερμανία για τον αγώνα με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης με ναυλωμένη πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αναλυτικά: 

«Αλάνια της 1, περήφανοι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Η ΘΥΡΑ 1 ανακοινώνει μεγάλη εκδρομή στην Γερμανία με την Αιντρακτ στην Φρανκφούρτη με ναυλωμένη πτήση κατευθείαν απο το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Ημερομηνίες 24-26 Οκτωμβρίου. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να μεταβούν το συντομότερο στα Δυτικά Προάστεια να δηλώσουν συμμετοχή διότι οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Η τιμή θα είναι αρκετά προσιτή όμως περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην συνέχεια.

Έγινε προσπάθεια και για τον πρώτο αγώνα με την αδερφική SS LAZIO όπου και εκεί θα δώσουμε δυναμικά το παρόν μας όμως δεν κατέστη δυνατόν. Τον δρόμο για Ρώμη τον γνωρίζουμε… Τα λέμε σύντομα στα πέταλα της Ευρώπης, εκεί θα πάρουν μια γεύση απο τον παλμό μας όσοι με την βία μας έδιωξαν απο τα κυπριακά γήπεδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ