aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι Απόλλων: «Υπό άλλες συνθήκες ίσως μας φαινόταν ανυπέρβλητο εμπόδιο…»

Παν.Συ.Φι Απόλλων: «Υπό άλλες συνθήκες ίσως μας φαινόταν ανυπέρβλητο εμπόδιο…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανυ.Συ.Φι Απόλλωνα μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών του στον κεντρικό σύνδεσμο ενόψει του αγώνα με την Μαρσέιγ (13/12, 19:55).

Αναλυτικά:

«Τελευταία αγωνιστική σήμερα για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Ένα ακόμα ταξίδι έφτασε στο τέλος του, κάνοντας μας για ακόμα μια χρονιά περήφανους.

Το τελευταίο εμπόδιο επί της Μαρσέιγ μέσα στο Βελοντρόμ, υπό άλλες συνθήκες ίσως μας φαινόταν ανυπέρβλητο εμπόδιο. Τίποτα όμως δεν φαντάζει αδύνατο μπροστά στην απολλωνίστικη ψυχή. Όπως κάθε παιχνίδι έτσι και σήμερα, είμαστε σίγουροι πως οι μάγκες μας θα παλέψουν μέχρι τέλους για την νίκη.

Εμείς από την πλευρά μας, κλείνουμε ακόμα ένα ευρωπαϊκό κύκλο στο σπίτι μας στον Κεντρικό. Το πάρτι ξεκινά από νωρίς, με το αλκοόλ να ρέει άφθονο. Ραντεβού λοιπόν στο στέκι μας να υμνήσουμε τον Θεό της Λεμεσού όπως του αρμόζει!

Όλο το ταξίδι ήταν μαγικό Θρύλε μου Απόλλωνα πολύ σ’ ευχαριστών. Άντε και από χρόνου πάλι θα’ μια εδώ, Θρύλε μου περήφανα για να σου τραγουδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ