aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι. Απόλλων: «Το μικρόβιο δεν αποβάλλεται...»

Παν.Συ.Φι. Απόλλων: «Το μικρόβιο δεν αποβάλλεται…»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα εξέδωσαν ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο όλων των ηλικιών για την Πέμπτη στο Κεντρικό.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ως επακόλουθο είναι μια μεγάλη οικογένεια η οποία ενώνει όλους εμάς. Γενιές και γενιές ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ περάσανε από τους Συνδέσμους μας βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι όλα αυτά τα χρόνια. Άγνωστοι που έγιναν φίλοι αδελφικοί, ξένοι που τώρα δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλο.

Τραγουδήσαμε μαζί σε πέταλα και σε κλειστά. Καθίσαμε δίπλα δίπλα και μοιραστήκαμε μια μπύρα σε κάποιο λεωφορείο. Γελάσαμε μαζί, κλάψαμε μαζί. Μαζί, δώσαμε μάχες για την τιμή και το ιερό έμβλημα μας! Ο καθένας με τις δικές του απόψεις και αντιλήψεις μα όλοι μαζί για ένα κοινό σκοπό. Το μεγαλείο της ΘΥΡΑ ΕΝΑ και κατ’ επέκταση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Μεγάλωσαν, δεν άλλαξαν, δεν έβαλαν μυαλό.. Ήταν παιδιά και τώρα έχουν εγγόνια. Ήταν πιτσιρίκια και τώρα βλέπουν τα δικά τους παιδιά στην πρώτη γραμμή..

Το μικρόβιο δεν αποβάλλεται. Πάντα θα είναι εκεί να μας παιδεύει και να μας κάνει να αναπολούμε τα δικά μας παιδικά χρόνια στα σκαλοπάτια του Τσιρείου, στις ξύλινες εξέδρες του Ολύμπια, στην Νίκου Παττίχη.. Την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019, σας περιμένουμε όλους στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ! Τα μαγκάλια θα ανάψουν από νωρίς, το πάρτι ξεκινάει από τις 19:00. Το παλιό συναντάει το νέο. Συνδεσμίτες όλως των ηλικιών σε μια μάζωξη διαφορετική από μια άλλη εποχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ