aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι. Απόλλων: «Μαγειρεύετε κάτι νέο για να βγάλετε τα βίτσια σας»

Παν.Συ.Φι. Απόλλων: «Μαγειρεύετε κάτι νέο για να βγάλετε τα βίτσια σας»

Με αφορμή την Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η επιστολή που απέστειλαν έξι σωματεία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον πρόεδρο της Βουλής, στους προέδρους των Κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά και στον πρόεδρο της ΚΟΠ με θέμα την κάρτα φιλάθλου καθώς και η απάντηση του ΠτΔ προς τα σωματεία, οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση. Ακολουθεί αυτούσια

«Αυτοκτονίες, νεκροί στις φυλακές, αυξημένοι νεκροί στους δρόμους, αποφυλακίσεις εγκληματιών κατά το δοκούν, δημόσιες εκτελέσεις και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, εκμετάλλευση κρατικού πλούτου από διευθυντικά τραπεζικά στελέχη, δολοφονίες-ληστείες, νταβατζήδες αστυνομικοί, καταστροφή δικαστικών τεκμηρίων, πρόκληση σωματικής βλάβης σε οπαδούς από αστυνομικούς, διεθνή δίκτυα χειραγώγησης αγώνων με βάση την Κύπρο, ανεξιχνίαστοι κόκκινοι φάκελοι, στημένα πρωταθλήματα, μίζες. Ποια η εμπιστοσύνη του κυπριακού λαού σ’αυτόν τον «κύριο»; Ποιο το έργο του και ποια η αξιοπιστία του; Καμία άτυπη συνέλευση δεν ισοσταθμίζει τις αμέλειες και τα εγκλήματα σας κατά του αθλητισμού και της κυπριακής κοινωνίας.

Πρώτα μας πλασάρετε την κάρτα οπαδού ενώ μετά τη βαφτίσατε κάρτα φιλάθλου με στόχο την παραπλάνηση του κόσμου. Σήμερα, μετά την περίτρανη αποτυχία σας, μαγειρεύετε κάτι νέο για να βγάλετε τα βίτσια σας. Καμία μεταφορά αρχείου δεν πρόκειται να σώσει ή να φτιάξει τα όσα γκρεμίσατε. Το φακέλωμα παραμένει φακέλωμα, ειδικά όταν έχετε άμεση πρόσβαση στα στοιχεία μας. Πόσω μάλλον όταν τα αρχεία υφίστανται στο δικό σας λογισμικό σύστημα και που πλέον όλοι ξέρουμε σε ποιον ανήκει. Μεταφέροντας τα αρχεία στις ομάδες, το μόνο που θα καταφέρετε είναι η στοχοποίηση τους αφού φανερά πλέον επιχειρείτε την αποποίηση των ευθυνών που σας αναλογούν.

Απαιτούμε πρώτιστα την αλλαγή της νομοθεσίας που κατατάσσει το άναμμα πυρσών και καπνογόνων στις πράξεις βίας. Άλλο το άναμμα και άλλο η ρίψη εντός γηπέδου. Απαιτούμε την επανεξέταση ολόκληρης της νομοθεσίας και την αναστολή της μέχρι το κράτος να προβεί στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων του απέναντι στους πολίτες του.

Για τους πιο πάνω λόγους, η θέση μας ήταν και θα παραμείνει η ίδια: Όχι στον τρομονόμο, όχι στην ταυτοποίηση, όχι στην κάρτα οπαδού, ναι στην κατάργηση, όχι στην «τροποποίηση». Ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Όσοι δεν μπορείτε, παραιτηθείτε και ξεκουμπιστείτε.

Υ.Γ. Θα ζεις για πάντα αρχηγέ, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ