aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι. Απόλλων: «Η κόμπρα αλάνια, αποδείχθηκε σκουλήκι»

Παν.Συ.Φι. Απόλλων: «Η κόμπρα αλάνια, αποδείχθηκε σκουλήκι»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα εξέδωσαν ανακοίνωση για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Ζελέζνιτσαρ. Καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών, ενώ εκφράζουν τα παράπονα τους γιατί η ομάδα τους αναγκάζεται αγωνίζεται στο ΓΣΠ. Παράλληλα εκφράζουν για άλλη μια φορά τα συλλυπητήρια τους για τα «αδέλφια» τους στην Ελλάδα.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Περίφανα παιδιά του Λιμανιού

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…

Η κόμπρα αλάνια αποδείχτηκε σκουλήκι. Αύριο πάμε με μόνο στόχο να τους διαλύσουμε.
Αύριο καλούμαστε να τελιώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε. Όσοι πήραν το στόμα τους περίπατο ας πάρουν την απάντηση τους στο γήπεδο. Για ακόμα μια φορά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ματώσει η φανέλα! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σοβαρότητα, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη νίκη.

Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα δώσει τη δική της παράσταση στην κερκίδα. Καταθέτουμε στο γήπεδο τα λαρύγγια και την ψυχή μας για αυτή την ιδέα που ποτέ δεν θα σβήσει. Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση καλούντε όλοι όπως ακολουθούν της υποδείξεις των οργανωτών.

Ραντεβού στο γήπεδο της βουτηρούπολης λοιπόν για ακόμη μια δόση ΑΠΟΛΛΩΝ. Κάποιοι φροντίζουν βέβαια για αυτό. Εμείς απλά θέτουμε το ερώτημα για όσους είναι ακόμα ξυπνιοι

– Που πήγαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ για επισκευές του Τσιρείου από τον ΚΟΑ και γιατί κύριοι ζητιανεύουμε 40 χιλιάδες ευρώ από αυτό το ποσό για να μας βέλετε πέντε λάμπες να θωρούμε;

Περνόντας σε ένα άλλο θέμα, θα θέλαμε να εκφράσουμε ξανά τα θερμά μας συλλυπητήρια στην μήτερα πατρίδα.

Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στα αδέλφια μας στην Ελλάδα, στους πληγέντες και τους συγγενείς τους. Για ακόμα μια φορά μετράμε θύματα αφού οι ανέκαθεν πολιτικές ηγεσίες δείχνουν ανίκανες να κυβερνήσουν, να προστατέψουν τους πολίτες αλλά και να αναλάβουν τις ευθήνες τους.

Εμείς σαν ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε. Ήδη η πρώτη παρτίδα όσων συλλεχθηκαν έχει σταλεί ενώ όσοι θέλουν να κάνουν χρηματικές εισφορές ή αντικείμενα πρώτης ανάγκης μπορούν να το κάνουν στον σύνδεσμο μας στον Ύψωνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ