aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι Ανόρθωσης: «Βάλαμε ψηλά τον πήχη»

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης: «Βάλαμε ψηλά τον πήχη»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης ενημερώνουν για την προσεχή τους δράση πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως έχουμε μπει αισίως στην τελευταία εβδομάδα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας. Ως Παν.Συ.Φι κάνουμε τις κατάλληλες προετοιμασίες για να είμαστε πανέτοιμοι για μια έναρξη όπως αρμόζει τόσο στην ομάδα, όσο και στην δική μας ιστορία. Βάλαμε ψηλά τον πήχη και μαζί με την ομάδα έχουμε στόχο να πάρουμε την Ανόρθωση ψηλά στην κορυφή.

Το ερχόμενο Σάββατο, 12 Αυγούστου, θα κάνουμε το δικό μας ζέσταμα στο δικό μας σπίτι σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στις 20:00. Καλούμε τους πάντες για μαζική παρουσία, στέλνοντας τα κατάλληλα μηνύματα. Ενημερώνουμε και εμείς με την σειρά μας πως ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας για την νότια εξέδρα.

Δεν θα προμηθευτεί ο σύνδεσμος μεμονωμένα εισιτήρια αλλά θα υπάρχουν μόνο στο γήπεδο, με γενική είσοδο €10. Όσοι επιθυμούν για έκδοση εισιτηρίου διαρκείας Παν.Συ.Φι. μπορούν να το πράξουν καθημερινά. Είτε μέσω των κλιμακίων τους είτε στους χώρους προπώλησης της ομάδας με την επίδειξη κάρτας μέλους 2017-18. Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι για τα εκτός έδρας παιχνίδια με μικρό αριθμό εισιτηρίων θα υπάρχουν προτεραιότητες.

Υ.Γ. Την Κυριακή 13 Αυγούστου το κλιμάκιο μας Famagusta Ghetto διοργανώνει Beach Party και όλος ο κόσμος είναι ευπρόσδεκτος για ακόμα μια αξέχαστη βραδιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ