aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης: Τοποθετείται για το θέμα προπονητή

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης: Τοποθετείται για το θέμα προπονητή

Mε ανακοίνωσή του, ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου τοποθετείται για τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομα της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά: “Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου μετά την ψεσινή συνεδρία του συμβουλίου του, θα ήθελε να τοποθετηθεί για τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία της ονοματολογίας όπως πολλοί θα πίστευαν αλλά θα στείλουμε τα μηνύματα μας προς πάσα κατεύθυνση. Ήδη όπως αναφέραμε σε προηγούμενη μας ανακοίνωση είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην πρόσφατη μας συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. Προβάλαμε τις ανησυχίες μας για την “εικόνα” που βγάζει η ομάδα και για το που βαδίζουμε με τα υφιστάμενα δεδομένα. Δυστυχώς τίποτα απολύτως δεν άλλαξε και μάλιστα η πορεία έχει πτωτική τάση.

Όσον αφορά το τι μέλει γενέσθαι, καλούμε :
•Το Δ.Σ της ομάδας όπως κάνει την καλύτερη επιλογή για την θέση του προπονητή, δίχως πειραματισμούς. Δεν μας ενδιαφέρει το όνομα αλλά η ουσία.
•Τους επώνυμους Ανορθωσιάτες όπως μην τοποθετούνται δημόσια με τις απόψεις τους και πιθανόν να παρασύρουν μερίδα κόσμου που μόνο διχασμό μπορεί να προκαλέσει.
•Τον κόσμο της Ανόρθωσης όπως παραμείνει ενωμένος χωρίς εμφύλιες διαμάχες για τον οποιονδήποτε. ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.
•Τα ΜΜΕ όπως σταματήσουν να παίζουν με τον κόσμο της Ανόρθωσης και να τον παραπληροφορούν.
•Τα μέλη μας ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ.

Για μας η Ανόρθωση είναι πάνω από τον οποιονδήποτε. Αν πρέπει να έρθει ο Α ή ο Β γιατί θα είναι προς όφελος της ομάδας καλώς να ορίσει. Δεν έχουμε κόλλημα με κανένα που ξέρει να κάνει την δουλειά του. Το θέμα είναι να έρθει κάποιος που θα μπορεί να αλλάξει αυτήν την εικόνα και θα δώσει στον κόσμο αυτό που του αξίζει. Μια προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.

Υ.Γ. Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε κοντά μας τα καινούργια φούτερ του Παν.Συ.Φι. Προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη 2016-2017.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ