aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι. Ανόρθωσης: Πάρτι με τον πρόεδρο!

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης: Πάρτι με τον πρόεδρο!

Με ανακοίνωση του ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης ενημέρωσε για την κοπή βασιλόπιτας του συνδέσμου για τη νέα σεζόν, αλλά και το σβήσιμο κεριών στην τούρτα για τα 107 χρόνια ζωής του σωματείου. Εκεί ήταν ο πρόεδρος της «Κυρίας» Αντρέας Παντελή, αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα προσφυγοαλάνια που έδωσαν το παρών τους στο προψεσινό πάρτι στην Σωτήρα. Με την παρουσία τους μας τίμησαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Φοίβος Βραχίμης, Σωτήρης Κεφάλας και Αντωνάκης Κκαφάς. Ο Παν.Συ.Φι. ανταπέδωσε με τιμητικές πλάκετες για την πολύχρονη προσφορά τους στο Σωματείο μας.

Επίσης παρών ήταν και ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Παντελή, αλλά και ο Αντιπρόεδρος Κυριακός Γιάγκου. Κόψαμε τη βασιλόπιτα για την νέα χρονιά και όλοι μαζί σβήσαμε την τούρτα των 107 Χρόνων ύπαρξης της Ανόρθωσης. Σε ένα Ανορθωσιάτικο και οικογενειακό κλίμα ευχηθήκαμε τα 108 χρόνια να τα ζήσουμε στην αγαπημένη μας πόλη. Το πάρτι συνεχίστηκε στους δικούς μας ρυθμούς μέχρι αργά, γνήσια και Βαρωσιώτικα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ