aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης: «Ένα τετραήμερο γεμάτο δράση»

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης: «Ένα τετραήμερο γεμάτο δράση»

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης επικοινωνεί με τα μέλη του, ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι της ομάδας φούτσαλ.

Αναλυτικά: «Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης επικοινωνεί και ενημερώνει τα μέλη του για ένα τετραήμερο γεμάτο δράση. Μετά από σχεδόν 20 ήμερες “μακριά” από γήπεδα, έφτασε ξανά η μέρα που θα πάρουμε τις θέσεις μας εκεί που μας το επιβάλει η Ιστορία μας. Παίρνοντας τα πράγματα χρονολογικά, απόψε το τμήμα φούτσαλ του Σωματείου μας μπαίνει στην σειρά των αγώνων πλέι οφ και κάθε νίκη θα μας φέρνει πιο κοντά στον 1ο τίτλο του τμήματος.

Η κανονική διάρκεια τελείωσε και τώρα όλα είναι στο χέρι μας για να εκπληρώσουμε ένα σημαντικό στόχο. Κάθε (εντός έδρας) παιχνίδι και ένας τελικός μέχρι το τέλος. Καλούμε τα μέλη μας όπως απόψε δώσουμε βροντερά το παρών μας για να πάρουμε την πρώτη νίκη μέχρι την επόμενη. Ο αγώνας ξεκινάει η ώρα 20:00 στο «Κίτιον».

Αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 1η Απριλίου, οι εορτασμοί προς τιμήν της Ε.Ο.Κ.Α και την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα του 55-59 θα είναι το επίκεντρο στις περιοχές μας της Ελεύθερης Αμμοχώστου.

  • Παρασκευή 31/3 – Στις 19:00 αναχώρηση από τον σύνδεσμο μας στη Σωτήρα για τις παρελάσεις στο Λιοπέτρι και ακολούθως στο Αυγόρου.
  • Σάββατο 01/04 – Στις 08:30 το πρωί μαζευόμαστε ξανά στο οίκημα μας για την επαρχιακή παρέλαση της Αμμοχώστου στη Σωτήρα.

* Όλοι με μαύρη φανέλα του Συνδέσμου και τζιν παντελόνι.

Τέλος η εβδομάδα τελειώνει με τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας την Κυριακή στις 18:00 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα επιβάλετε να επανέλθουμε ξανά στις νίκες, πόσο μάλιστα όταν αγωνιζόμαστε στο δικό μας σπίτι.

Καλούμε τους ποδοσφαιριστές όπως επιστρέψουν στις πειστικές εμφανίσεις δείχνοντας το κατάλληλο πάθος για την Ιστορία του Συλλόγου και μόνο. Επίσης επικροτούμε την κίνηση της ομάδας μας για μείωση στην τιμή του εισιτηρίου κάτι που θα ωθήσει περισσότερο κόσμο στο πλάι του Φοίνικα.

Την Κυριακή μαζευόμαστε από νωρίς το απόγευμα στον κεντρικό μας σύνδεσμο και από εκεί οργανωμένα προς το Νότιο πέταλο. Τα εισιτήρια για τα μέλη μας ήδη προπωλούνται στα οικήματα μας και θα υπάρχουν μέχρι και την μέρα του αγώνα. Ένα βράδυ προηγουμένως τα καθιερωμένα πάρτι προθέρμανσης σε όλα τα οικήματα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ