aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης: «Αυτοί ξέρουν τι θα επέλθει αν δεν γίνουν οι σωστές κινήσεις»

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης: «Αυτοί ξέρουν τι θα επέλθει αν δεν γίνουν οι σωστές κινήσεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης σχετικά με τους επόμενους αγώνες των κυανόλευκων αλλά και τα διοικητικά.

Αναλυτικά: «Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης ενημερώνει τα μέλη του για την επερχόμενη δράση των ομάδων μας, αλλά παράλληλα θα θίξει και κάποιους προβληματισμούς τόσο για το Σωματείο μας αλλά κατ’ επέκταση για κάποιους θεσμούς ή αποφάσεις που παίρνουν οι αρμόδιοι. Πριν από αυτά θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όσους ακολούθησαν την εκδρομή της Δευτέρας αψηφώντας τόσο την κάκιστη βαθμολογική θέση όσο και το εργάσιμο της ημέρας.

Ξεκινώντας από το τελευταίο καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης να σταθεί δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος (το τέλος για μας ορίζετε στο απέραντο) γιατί εμείς οι Ανορθωσιάτες είμαστε αλλιώτικοι. Να είστε σίγουροι πως πολλοί έχασαν και χάνουν τον ύπνο τους με τις ακατανόητες, γι’ αυτούς, παρουσίες μας σε όλα τα πέταλα του τόπου. Αυτήν την εβδομάδα, πέραν του τελευταίου αγώνα που δώσαμε την Δευτέρα, έχουμε αγώνες τόσο αύριο για το φούτσαλ όσο και την Παρασκευή ξανά για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Απορούμε πραγματικά για τον προγραμματισμό που κάνει η ίδια(!) ομοσπονδία για ένα Σωματείο και τα τμήματα του, το οποίο “τυγχάνει” να έχει κόσμο σε όλο το νησί. Ακόμα δεν καταλάβαμε αν προσπαθεί να προστατέψει κάποιαν άλλη ομάδα ή να εξοντώσει την δική μας. Πέραν τούτου βλέπουμε τα εισιτήρια των αγώνων με τιμές που μόνο κάποιοι ανεγκέφαλοι θα όριζαν, ανεξαρτήτου εξέδρας, μέρας και ώρας. Κάπου πρέπει να δοθεί ένα τέλος σ´ όλο αυτό το τσίρκο που η κάθε ομαδούλα θα εκμεταλλεύεται τον κόσμο.

Σας το ξαναλέμε, ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ – ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Αύριο όλοι η ώρα 20:30 δίνουμε δυναμικά το παρών μας στο “Κίτιον” για την νίκη-κορυφής με αντίπαλο την ΑΕΛ. Τα λεβεντόπαιδα αξίζουν της στήριξης μας και με το παραπάνω. Την Παρασκευή ανταμώνουμε ξανά από παντού για το παιχνίδι στο “Αμμόχωστος” όπου η νίκη πλέον είναι μονόδρομος και καθοριστικό ρόλο θα παίξουμε εμείς. Πάμε να κάμουμε ακόμα ένα στάδιο έδρα μας μετά το Τσίρειο και το ΓΣΠ. Μόνο εμείς μπορούμε να αντιστρέψουμε την αρνητική πορεία και την βαθμολογική θέση.

Για τα διοικητικά δεν θα πούμε κάτι. Πολλά φτάνουν στ´ αυτιά μας αλλά εμείς τα έχουμε κλείσει για όλους. Αυτοί που πρέπει να ξέρουν τι θα επέλθει ΑΝ και αυτήν την φορά δεν γίνουν οι σωστές κινήσεις, ξέρουν. Δεν είναι ντροπή να πέσεις κάτω, ντροπή είναι να μην σηκωθείς. Να μην μπορείς να σηκώσεις το βάρος τον ευθυνών που σου αναλογούν. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να σηκώσουμε το Σωματείο μας από χάμω με ότι κι αν χρειαστεί να κάνουμε. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Υ.Γ. Εισιτήρια για το παιχνίδι της Παρασκευής σε όλα τα κλιμάκια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ