aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πάλι τα ίδια λάθη στο ξεκίνημα»

«Πάλι τα ίδια λάθη στο ξεκίνημα»

Αν και είχε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ανέφερε ότι είδε πάλι τα ίδια λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Λέστερ, με αποτέλεσμα η Τότεναμ να φύγει ηττημένη (2-1) από το «King Power Stadium».

Ο Αργεντινός κόουτς δήλωσε: «Κάναμε κακό και άναρχο ξεκίνημα στο ματς και αυτό μας απογοήτευσε πολύ. Μιλήσαμε πριν από το ματς για να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε και στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, αλλά πάλι δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Έπειτα έγινε πολύ δύσκολο για εμάς να παίξουμε. Πρέπει να μάθουμε να ξεκινάμε στα ματς με μαχητικότητα. Αν μάχεσαι στο γήπεδο και είσαι συγκεντρωμένος, τότε θα έρθει το αποτέλεσμα. Η Λέστερ έδειξε περισσότερα πράγματα από εμάς στο γήπεδο. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και να παραμείνουμε στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε ποιότητα. Κάναμε πολύ μέτρια εμφάνιση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ