aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαλεύει, αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει η Ανόρθωση

Παλεύει, αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει η Ανόρθωση

Βρισκόμαστε στη 14η αγωνιστική και η Ανόρθωση με 15 βαθμούς είναι μόλις στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πολλοί βλέπουν ότι η διαφορά από την έκτη θέση είναι μόλις στους 5 βαθμούς, όμως αν κοιτάξουν και λίγο πιο κάτω, θα δουν ότι η διαφορά από τη 12η Δόξα και τον υποβιβασμό είναι επίσης 5 βαθμοί.

Η Ανόρθωση παραμένει σε κρίση. Παραμένει σε μια κατάσταση από την οποία παλεύει να βγει και δεν μπορεί. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια της, με τον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΕΛ, έδειξε σημαντική βελτίωση. Το ρόστερ και η ποιότητα πολλών παικτών όμως είναι περιορισμένα. Αν και φαίνεται ότι θέλουν να βοηθήσουν, εντούτοις, δεν μπορούν.

Αμυντικά η «Κυρία» είχε και πάλι θέματα. Δέχθηκε δυο γκολ από στατικές φάσεις, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Επιθετικά οι παίκτες του Λέβι έκαναν κάποιες καλές ενέργειες, έφτιαξαν κάποιες φάσεις αλλά όταν ήρθε το γκολ τους, ήταν αργά.

Ο Ρόνι Λέβι κατά τη διάρκεια του αγώνα έστειλε κι ένα σαφέστατο μήνυμα προς όλους τους ποδοσφαιριστές. Με την αλλαγή του Καρλίτος λίγο πριν το ημίχρονο, θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι πάνω από όλα είναι η πειθαρχία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Από τη στιγμή που ο Ισραηλινός είδε κάποιες εντολές του να μην εφαρμόζονται, απέσυρε τον Καρλίτος.

Πλέον, το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα αποκτά τεράστια σημασία. Η Ανόρθωση ψάχνει τον τρόπο να πάρει βαθμούς, να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα. Ο κόσμος μπορεί να είναι κοντά αλλά δεν αντέχει άλλο να βλέπει την ομάδα του να διασύρεται. Γιατί η 10η θέση για την «Κυρία» αποτελεί διασυρμό και προσβολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ