aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠα(λα)ς να μας τρελάνεις! (video)

Πα(λα)ς να μας τρελάνεις! (video)

Πέρυσι, έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, όντας η… Λέστερ της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη.

Φέτος, μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ομαδάρα του Πάρντιου; Αν κρίνουμε από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής (και μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπου ηττήθηκε), μακριά!

Βγάζοντας… γούστα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι «αετοί» δεν έχασαν ούτε στο Μερσεϊσάιντ και παίρνοντας βαθμό από την Έβερτον (1-1), παρέμειναν αήττητοι από τις 20 Αυγούστου και… στο πλάι των «μεγάλων» της Premier League.

Οι «κυανέρυθροι» του Νότιου Λονδίνου, που είχαν μόνο νίκες (3) μέσα στον Σεπτέμβρη μέχρι την αναμέτρηση με τα «ζαχαρωτά», πήραν σε δεύτερο, συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι κάτι καλό, μετά το επικό «διπλό» στο τέλος επί της Σάντερλαντ την περασμένη αγωνιστική. Με πρωταγωνιστή, μάλιστα, ΞΑΝΑ, τον Κριστιάν Μπεντέκε, που είχε πετύχει το νικητήριο γκολ απέναντι στις «μαυρόγατες»!

Ο 25χρονος δείχνει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του (που… έχασε στη Λίβερπουλ) και με το τρίτο, φετινό του γκολ, δείχνει πως μπορεί να… επιστρέψει ο επιθετικός που «έβγαλε μάτια» με τη φανέλα της Άστον Βίλα.

Στην αναμέτρηση, λοιπόν, που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Αγγλία, ο Βέλγος ισοφάρισε στο 50’ με κεφαλιά-διαβήτη τη φαουλάρα του Λουκάκου στο 35’, με τους φιλοξενούμενους, μάλιστα, να έχουν (σωστά) και γκολ που δεν μέτρησε, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά έμειναν, τελικά, χωρίς… τρίποντο για δεύτερη σερί αγωνιστική, δείχνοντας πως «ξεφουσκώνουν» σιγά σιγά.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 30/9

Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας 1-1
(35′ Λουκάκου-50′ Μπεντέκε)

Σάββατο, 1/10

Σουόνσι-Λίβερπουλ (14:30)
Γουέστ Χαμ-Μίντλεσμπρο (17:00)
Χαλ-Τσέλσι
Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρόμιτς
Γουότφορντ-Μπόρνμουθ

Κυριακή, 2/10

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Στόουκ Σίτι (14:00)
Λέστερ-Σαουθάμπτον (16:15)
Τότεναμ=Μάντσεστερ Σίτι
Μπέρνλι-Άρσεναλ (18:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ