aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«"Πακέτο" Σάλαϊ – Σζομποσλάι στη Λειψία!»

«”Πακέτο” Σάλαϊ – Σζομποσλάι στη Λειψία!»

Οι μετεγγαρφικές «σειρήνες» για τον Ατίλα Σάλαϊ ηχούν ολοένα και περισσότερο. Από πλευράς Απόλλων επιβεβαιώνουν ότι προκύπτει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και σημειώνουν ότι ζυγώνει η ώρα που ο Ούγγρος διεθνής θα πάρει μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Όπως πληροφορείται το Goal.com.cy ο μάνατζερ του παίκτη Πολ Κουτσολιάκος, έχει ξεκίνησε επαφές. Παραλλήλως, δέχεται και βολιδοσκοπήσεις για τον παίκτη. Για το μέλλον του Σάλαϊ κάνει αναφορά σε σημερινό της πρωτοσέλιδο η ουγγρική εφημερίδα «Nemzeti Sport».

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του Σάλαϊ σημειώνουν ότι ο αμυντικός του Απόλλωνα είναι στο «στόχαστρο» της Λειψίας, αλλά και τουρκικών ομάδα, ενώ προχωρούν το όλο θέμα είναι βήμα παραπέρα αναφέροντας πως υπάρχει πιθανότητα η γερμανική ομάδα να πάρει «πακέτο» τους Σάλαϊ και Ντόμινικ Σζομποσλάι.  Ο Ούγγρος μέσος της Σάλτσμπουργκ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι, επίσης, στη λίστα της Λειψίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ