aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πακέτο» Φλάναγκαν-Λέιβα για Βαϊνάλντουμ

«Πακέτο» Φλάναγκαν-Λέιβα για Βαϊνάλντουμ

Το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ που ζητάει η Νιουκασλ για τον Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ θεωρείται υψηλό για την Λίβερπουλ και οι «κόκκινοι» βρήκαν τρόπο για να κατεβάσουν το ποσό.

Έτσι, λοιπόν, η ομάδα από το Μέρσεϊσαϊντ είναι έτοιμη να παραχωρήσει στις «καρακάξες» τον Λούκας Λέιβα και τον Τζον Φλάναγκαν, για να «ψαλιδίσει» το κόστος της μεταγραφής, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Η Νιουκάσλ ήθελε να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε «deal» για τον 25χρονο χαφ ο Τζόρνταν Άιμπ, αλλά μετά την πώληση του στην Μπόρνμουθ, το σενάριο αυτό δεν υφίσταται πλέον.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος έχει ενημερωθεί από τον Κλοπ πως δεν είναι στα σχέδια του για την επόμενη σεζόν και πρέπει να βρει άλλη ομάδα. Στον αντίποδα, ο 23χρονος Άγγλος υπολογίζεται από τον Γερμανό κόουτς και δεν είναι ξεκάθαρο τι θα αποφασίσει αν τελικά προχωρήσει η υπόθεση.

Παρά το γεγονός πως η Νιουκασλ υποβιβάστηκε πέρυσι, ο πρώην παίκτης της Αϊντχόφεν έκανε αρκετά καλή σεζόν, αφού σημείωσε 11 γκολ και 5 ασίστ σε 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ