aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίζεται το «Αλάνι» για τον ΑΠΟΕΛ

Παίζεται το «Αλάνι» για τον ΑΠΟΕΛ

Η συμμετοχή του Γκαστόν Σανγκόι στο δύσκολο παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος», θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, όταν και θα φανεί εάν ο Αργεντινός άσος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι. Αν το ιατρικό επιτελεί κρίνει ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πρέπει να προφυλαχθεί προκειμένου να αποφευχθεί το οποιοδήποτε ρίσκο υποτροπής, ο Λιάσος Λουκά δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει. Σίγουρα θα ήθελε να τον είχε στη διάθεσή του σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Απ’ εκεί και πέρα, οι Μιντίκκης, Ρόκε και Κούσουλος είναι σαφώς καλύτερα και ίσως αγωνιστούν.

«Την Τετάρτη (σ.σ μεθαύριο) θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του Γκαστόν Σανγκόι, για να φανεί αν έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ», δήλωσε σήμερα ο Γιώργος Καζαμίας στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» του «Active Radio 107,4 & 102,5». Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας δήλωσε ότι είναι δύσκολο να προλάβει ο Αργεντινός και τόνισε το εξής: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να ρισκάρουμε χρησιμοποιώντας τον αν δεν είναι έτοιμος 100%».

Ακολούθως αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Κύπρου, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αμμόχωστος». «Είναι παιχνίδι που έχει έξτρα επίπεδο δυσκολίας από τη μια και από την άλλη, δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, όπως συμβαίνει πάντοτε όταν μία ομάδα αντιμετωπίζει τον κάτοχο του τίτλου», δήλωσε αρχικά για να προσθέσει ότι με τη δύναμη του κόσμου μπορεί να έρθει η νίκη. «Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες στα παιχνίδια με την Ανόρθωση και τον Άρη (σ.σ.: 1-1 και τα δύο), ότι μπορούμε να αντιδράσουμε όταν μείνουμε πίσω στο σκορ, αλλά ο προπονητής μας (σ.σ.: Λιάσος Λουκά) δουλεύει ώστε να έχει περισσότερη διάρκεια η ομάδα. Κάτι που δεν είχαμε στα προηγούμενα δύο ματς».

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται δίχως άλλο πρόβλημα πέραν της αμφίβολης συμμετοχής του Σανγκόι. Στη διάθεση του Λουκά βρίσκεται και ο Ανδρέας Λεμέσιος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στο φιλικό με την ΑΕΛ (3-4).  Τέλος, οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας αισιοδοξούν ότι για δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση θα σημειωθεί sold out. Σήμερα θα αρχίσει η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και αναμένεται να εξαντληθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ