aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίζει το μέλλον του ο Κόντε

Παίζει το μέλλον του ο Κόντε

Ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι, φέρεται να είναι το ματς απέναντι στην Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ». Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, σε περίπτωση ήττας, όλα τα ενδεχόμενα για τον Ιταλό τεχνικό είναι ανοιχτά, με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο αντικατάστασής του. 

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» του Λονδίνου δεν είναι ευχαριστημένος με την εκκίνηση της ομάδας στην εφετινή σεζόν, καθώς έχει ήδη χάσει το Community Shield από την Άρσεναλ, ενώ γνώρισε εντός έδρας ήττα 3-2 στην πρεμιέρα της Premier League από τη Μπέρνλι. Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο Ρώσος ιδιοκτήτης της λονδρέζικης ομάδας δε θα δεχτεί τρίτη σερί ήττα και ήδη φέρεται να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις προπονητών για εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που προχωρήσει στην απόλυση του Κόντε.

Ο Ιταλός από την πλευρά του περιμένει προσθήκες ποιοτικής ενίσχυσης για την ομάδα του, έστω και στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου. Παράλληλα, θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα του Ντιέγκο Κόστα, καθώς θεωρεί πως δημιουργεί πρόβλημα στους «μπλε» το γεγονός πως ο διεθνής Ισπανός επιθετικός παραμένει στο έμψυχο δυναμικό τους και αφήνει συνεχώς αιχμές προς τη διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ