aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίζει πολλά στα σερί ματς με τον Απόλλωνα

Παίζει πολλά στα σερί ματς με τον Απόλλωνα

Μέσα σε τέσσερις μέρες η Ανόρθωση θα κληθεί να αναμετρηθεί δυο φορές με τον Απόλλωνα. Μία αύριο για το πρωτάθλημα και μία την ερχόμενη Τετάρτη για το κύπελλο. Δυο αναμετρήσεις οι οποίες αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία της «Κυρίας» στους δυο αυτούς θεσμούς. Αν κερδίσει τον Απόλλωνα αύριο, θα παραμείνει στην τρίτη θέση και πιθανόν να αυξήσει και την απόσταση από την ΑΕΚ, ενώ ταυτόχρονα θα μειώσει στο -4 από τη δεύτερη θέση.

Διαβάστε επίσης: Ο Αρούς για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας και το μέλλον του

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Τετάρτη, εκεί είναι ακόμη πιο σημαντική η αναμέτρηση. Και αυτό γιατί στην ομάδα της Αμμοχώστου θέλουν να διακριθούν στο κύπελλο και να φθάσουν μέχρι και το φινάλε. Η κλήρωση σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη, αλλά θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, έτσι ώστε να πάνε με άλλον αέρα ενόψει του επαναληπτικού.

Διαβάστε επίσης: Γεμίζουν δυτική και ανατολική

Όσον αφορά στις σκέψεις του Λέβι για το αυριανό ματς, όλα δείχνουν ότι δεν θα προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξί μπακ ο Στρούνα, αριστερά ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Βίκτορ και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Γκάντζεφ και Ιγκιεμπόρ και λίγο πιο μπροστά τους ο Ράγιος.

Διαβάστε επίσης: Θα απουσιάσει και από το κύπελλο ο Ντουγκλάο

Στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής θα είναι οι Αμπντουλάγιεφ και Σισέ και στην κορυφή ο Γκιουρίς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Κοφί, Οικονομίδης, Καλό και Παλάνκα αλλά με λιγότερες πιθανότητες. Το κλίμα είναι αρκετά καλό και σίγουρα μοναδικός στόχος για την Ανόρθωση είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ