aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίζει έντονα του Ντε Αμορίμ

Παίζει έντονα του Ντε Αμορίμ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μυαλό όλων στον Απόλλωνα είναι στις διπλές αναμετρήσεις με την Ζελέζνιτσαρ, αλλά και στην τέταρτη μετεγγραφή. Από όλες τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας, οι κυανόλευκοι (μαζί με την ΑΕΚ) δεν προχώρησαν σε πολλές αλλαγές γιατί δεν τις είχαν και ανάγκη. Μετά τους Μπρου, Περέιρα, Σουμά, οι δευτεραθλητές είναι μια ανάσα από την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, με την περίπτωση του 26χρονου Βραζιλιάνου Γουίλιαμ ντε Αμορίμ να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα τους.

Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Στόχος είναι όπως ολοκληρωθεί θετικά και αυτή η μετεγγραφή. Ο Απόλλων δικαιούται να κάνει δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή του λίστα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, κι αν αποκτηθεί ο Αμορίμ εκτός απροόπτου θα δηλωθεί. Τα ρουμάνικα ΜΜΕ στέλνουν τον Αμορίμ στην Κύπρο και στον Απόλλωνα, καθώς θεωρούν σίγουρη την αποχώρησή του από την Στεάουα.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται μαζί με άλλους εννέα ποδοσφαιριστές στη λίστα αποχωρήσεων από την ομάδα της Ρουμανίας. Εξάλλου, χθεσινές πληροφορίες έφεραν τον Απόλλωνα να ενδιαφέρεται για τον πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Αριέλ Αρούς. Ωστόσο, διαψεύστηκαν αμέσως από τον εκπρόσωπο Τύπου, Φανούριο Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ