aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίζει… δυνατά για την Βέρντερ ο Βασιλειάδης!

Παίζει… δυνατά για την Βέρντερ ο Βασιλειάδης!

Έντονο ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για την απόκτηση του «δικού μας» Σεμπάστιαν Βασιλειάδη καταγράφει σε πρόσφατο ρεπορτάζ του το περιοδικό «Kicker». Ο ομογενής μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Πάντερμπορν ως το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο με την κατάλληλη προσφορά μπορεί να αποχωρήσει από την ουραγό της βαθμολογίας της Bundesliga!

«Διάβασα κι εγώ για αυτό αλλά δεν ξέρω τίποτα. Μέχρι τώρα, κανείς από την Βέρντερ δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί μου», σχολίασε στην εφημερίδα «BILD» ο εκπρόσωπος του Βασιλειάδη, Γκουίντο Βάλτερ.

Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής της Πάντερμπορν, Μάρτιν Πρτσοντσιόνο, επίσης είναι ενήμερος περί του ενδιαφέροντος κι άλλων ομάδων για τον 22χρονο άσο -που μετράει φέτος ένα χαμένο ματς μετά από 25 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα κι αυτό λόγω καρτών- αλλά επίσημη προσφορά δεν υπάρχει…

Σύμφωνα με πληροφορίες της «BILD», πάντως, ο αθλητικός διευθυντής των «πράσινων», Φρανκ Μπάουμαν, έχει ήδη βρεθεί στην «Μπέντελερ Αρένα» για να δει από κοντά ματς της Πάντερμπορν και προφανώς και τον Βασιλειάδη. Ακόμα και σε περίπτωση υποβιβασμού, η μεταγραφή του θα είχε νόημα για τη Βέρντερ: ο Νούρι Σαχίν πιθανότατα θα αποχωρήσει αφού λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, ενώ και ο Φίλιπ Μπάργκφρεντε συχνά πυκνά τραυματίζεται, αφήνοντας κενά στο κέντρο.

Σε κάθε περίπτωση, ο σύλλογος από τον γερμανικό Βορρά δεν σκέφτεται τις μεταγραφές επί του παρόντος, αλλά αντιθέτως την «επιβίωση» από τον κορωνοϊό και ακολούθως την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ