aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Παίξετε σαν πραγματικά λιοντάρια και κάντε το αυτονόητο»

«Παίξετε σαν πραγματικά λιοντάρια και κάντε το αυτονόητο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Συ.Φ.ΑΕΛ ενόψει της πρεμιέρας φούτσαλ αλλά και του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά: «Περήφανε κίτρινε λαέ, ο τελευταίος αγώνας δεν μας άφησε πλήρως ευχαριστημένους αλλά κρατάμε τα θετικά ότι η ομάδα κατάθεσε στο γήπεδο ψυχή και πάθος. Απαιτούμε ακόμη περισσότερη προσπάθεια από όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα για να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα σε κάθε αγώνα όπως αρμόζει στο μεγαλείο της ΑΕΛ μας.

Η Θύρα 3 έκανε το καθήκον της και μάγεψε με τα άρρωστα ξωτικά της να δίνουν ακόμη μία παράσταση αφήνοντας τους απέναντι να χαζεύουν. Αποδείξαμε ξανά ότι η κορυφή του οπαδισμού μας ανήκει και δεν σταματάμε πουθενά, έτσι μάγκικα και ΑΕΛίστικα.

Σήμερα Πέμπτη η ομάδα του φούτσαλ παίζει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ομόνοια η ώρα 7:00 στο “Σπύρος Κυπριανού” και καθήκον μας να βρεθούμε στο πλάι της και να τη στηρίξουμε. Ο Συ.Φ.ΑΕΛ καλεί όλα τα μέλη του να δώσουν βροντερό παρών και να στήσουμε το δικό μας πάρτι όπως εμείς ξέρουμε, κάνοντας το κλειστό να τρέμει. Εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται στους συνδέσμους μας όπως επίσης και εισιτήρια διαρκείας τα οποία λειτουργούν και σαν εκπτωτική κάρτα για τις εταιρείες χορηγούς της φετινής χρονιάς.

Την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψουμε στο Δασάκι για το παιχνίδι με τον Εθνικό και οτιδήποτε λιγότερο από το διπλό δεν θα μας αφήσει ικανοποιημένους. Οι άρρωστοι οπαδοί σου ρε ΑΕΛάρα μου θα ταξιδεύσουν και πάλι στο Δασάκι για να κάνουν ακόμα ένα γήπεδο να θυμίζει Λεμεσό. Παίξετε σαν πραγματικά λιοντάρια για τον κόσμο και κάντε το αυτονόητο. Τέλος, ενημερώνουμε τον κόσμο μας πως θα ακολουθήσει ενημερωτικό δελτίο εντός της ημέρας για τις οδηγίες μετάβασης μας στο Δασάκι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ