aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίρνει σχεδόν μία 11άδα παικτών ο Απόλλωνας!

Παίρνει σχεδόν μία 11άδα παικτών ο Απόλλωνας!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα θα προχωρήσουν σε αλλαγές στο ρόστερ, σε μια προσπάθεια η ομάδα να εμφανιστεί πολύ πιο απαιτητική στη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι οριστικό πως μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσει με τη λήξη του πρωταθλήματος.

Μετά τον Βάλε που αποτελεί παρελθόν, ούτε οι Κίσσας, Σκέμπρι, Φοπαλά, Καραγιόλ, Μπρου και Κερμπρ βρίσκονται στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας. Οι τέσσερις τελευταίοι δεσμεύονται με συμβόλαια και για τη νέα σεζόν, όμως η διοίκηση έχει τις λύσεις για να διακοπούν όσο γίνεται πιο ανώδυνα οι συνεργασίες. Θα γίνει πολύ προσεκτική επιλογή αυτών που θα αποκτηθούν, με ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τις θέσεις που παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε επίσης: Μετεγγραφικό… πρέσινγκ σε Αριέλ Αρούς

Θα αποκτηθεί σίγουρα επιθετικός κορυφής για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Μάγκλιτσα. Παράλληλα, θα αποκτηθούν δύο πλάγιοι επιθετικοί, δύο μέσοι και τρεις αμυντικοί, δύο ακραίοι και ένας στόπερ. Κάπως έτσι έχει ο σχεδιασμός των κυανόλευκων, με τον Σωφρόνη Αυγουστή, να γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες της ομάδας του.

Ο Απόλλων δεινοπάθησε τη σεζόν που αφήνουμε πίσω από τους τραυματισμούς και την κούραση από τα πολλά παιχνίδια. Μέσα σε δύο σεζόν, οι κυανόλευκοι έδωσαν σχεδόν 100 παιχνίδια και ήταν κάπου φυσιολογικό να υπάρξουν προβλήματα. Πορεύτηκε σε δύο σεζόν με τους ίδιους ποδοσφαιριστές καθώς αυτοί που αποκτήθηκαν, πλην του Περέιρα, δεν βοήθησαν. Το κουπί σε Κύπρο και Ευρώπη το τράβηξαν οι ίδιοι και ήταν λογικό οι περισσότεροι, αν όχι όλοι να μην έχουν σταθερή και σε υψηλά επίπεδα απόδοση.

Είδαν, έπαθαν και έμαθαν στον Απόλλωνα. Δεν έχουν καμιά διάθεση να υποχωρήσουν. Όταν καταλαγιάσει η απογοήτευση από την κατάληξη της φετινής πορείας, είναι σίγουρο πως θα αρχίσουν να πλέκουν τον ιστό των καινούργιων προκλήσεων. Και θα έχουν πολλά να κάνουν και να αποδείξουν τόσο στο νέο πρωτάθλημα όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ