aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίρνει Κόβασιτς η Ρόμα

Παίρνει Κόβασιτς η Ρόμα

Την διάδοχη κατάσταση μετά την πώληση του Μίραλεμ Πιάνιτς στη Γιουβέντους ετοιμάζει η Ρόμα.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», οι διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο έχουν κατασταλάξει στον Ματέο Κόβασιτς και ήδη βρίσκονται σε (πολύ) προχωρημένες με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει το ιταλικό Μέσο, ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, έχοντας βέβαια τη σύμφωνη γνώμη του Κροάτη χαφ.

«Είναι θέμα ωρών, μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα», αναφέρει το δημοσίευμα, με τον 22χρονο άσο, ο οποίος είχε φέτος 34 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, να προτιμά τη Ρόμα από τις Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν.

«Μίλαν ή Γιουβέντους; Ποτέ δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα επέστρεφα στην Ίντερ με τον Μαντσίνι στον πάγκο. Έχουμε περίεργες σχέσεις, είναι κάτι προσωπικό και δεν θέλω να επεκταθώ», είχε δηλώσει προ ημερών.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποκτήσει τον Κόβασιτς τον περασμένο καλοκαίρι έναντι ενός ποσού της τάξης των 30-35 εκατ. ευρώ, έπειτα από αίτημα του τότε προπονητή της ομάδας Ράφα Μπενίτεθ στην διοίκηση του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ