aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίρνει Κίκο εάν και εφόσον…

Παίρνει Κίκο εάν και εφόσον…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο προγραμματισμός στην ΑΕΛ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν πολλά ανοιχτά κεφάλαια και τα οποία επιδιώκουν με υπομονή και σωστούς χειρισμούς να τα κλείνουν ένα-ένα. Η περίπτωση του Κίκο, που θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, απασχολεί την ομάδα της Λεμεσού. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που άφησε άριστες εντυπώσεις στη λήξασα σεζόν φορώντας τη φανέλα της ομάδας της Λευκωσίας, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ΑΕΛ έκανε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον ποδοσφαιριστή μέσω του εκπροσώπου του και αναμένει την απάντησή τους. Αυτό που έγινε ξεκάθαρο προς την πλευρά του παίκτη είναι ότι, δεν υπάρχει περίπτωση η ΑΕΛ να μπει σε παζάρι με άλλες ομάδες, στις οποίες έχει επίσης προταθεί, για απόκτησή του. Τα οικονομικά δεδομένα των γαλαζοκιτρίνων είναι συγκεκριμένα και δεν υπάρχει πρόθεση να διαφοροποιηθούν. Πλέον, στην ΑΕΛ αναμένουν τη θέση του ποδοσφαιριστή. Εάν πει «όχι», τότε θα κοιτάξουν για άλλη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Όσον αφορά στον Βασίλη Παπαφώτη, όπως αποκάλυψε το «Goal», έχει «κλειδώσει» για 2+1 στην ΑΕΛ. Την Τρίτη ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα βρεθεί στη Λεμεσό για το τυπικό μέρος, που θα οδηγήσει και τον σύλλογο σε επισημοποίηση της συνεργασίας τους. Στην ΑΕΛ θεωρούν πως έκαναν μια πολύ καλή επιλογή, αφού ο Παπαφώτης την τελευταία τριετία είχε γεμάτες σεζόν με πολύ καλές παρουσίες. Επίσης, είναι σε πολύ καλή ηλικία και ικανός να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πληροφορίες φέρουν την ΑΕΛ να επιδεικνύει ενδιαφέρον και για τον 22χρονο επιθετικό του Άρη, Γιώργο Μαλεκκίδη, δείγμα ότι επενδύει σε Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Από το υφιστάμενο ρόστερ, μετά τον Ανδρέα Αβραάμ που συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με διαφοροποιημένους οικονομικούς όρους και θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνια, επήλθε συμφωνία και με τον Χάρη Κυριάκου. Το νέο συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο 30χρονος μπακ, θα προνοεί επίσης χαμηλότερες οικονομικές απολαβές αλλά θα είναι διάρκειας για 2+2 χρόνια.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ που διατηρούν συμβόλαιο, για αναπροσαρμογή οικονομικών όρων. Την κάθε περίπτωση τη βλέπουν ξεχωριστά αναλόγως του τι προνοεί το υφιστάμενο συμβόλαιο, αλλά και της έως τώρα προσφοράς τους. Παρόλο που δεν έχει λεχθεί τίποτα επισήμως, στην ΑΕΛ δεν «καίγονται» για την παραμονή των Γκοντάλ και Νιλς Τεϊσέιρα. Αναπροσαρμογή συμβολαίου θα προταθεί και στον Λεάντρο Σίλβα που αγωνίστηκε στην Ακαντέμικα με τη μορφή δανεισμού. Εάν δεν την αποδεχθεί, όλα είναι πιθανά και με τον Πορτογάλο μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ