aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίκτης της Γιουβέντους ο Ρινκόν

Παίκτης της Γιουβέντους ο Ρινκόν

Ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους είναι κι επίσημα ο Τομάς Ρινκόν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας μέχρι το 2020.

Στη Γιουβέντους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τομάς Ρινκόν, ο οποίος αγωνιζόταν στην Τζένοα. Οι εμφανίσεις του Βενεζουελάνου έπεισαν τους ιθύνοντες της “Γηραιάς Κυρίας”, οι οποίοι έσπευσαν, ώστε να λάβουν την υπογραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος μέσος ήρθε σε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Ιταλίας έως το καλοκαίρι του 2020. Το κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 8 εκατ. ευρώ, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχουν μπόνους, τα οποία μπορούν να του αποφέρουν ακόμη 1 εκατ. ευρώ.

Ο Τομάς Ρινκόν έχει αγωνιστεί στις Ζαμόρα, Ντεπορτίβο Τάτσιρα, Αμβούργο και Τζένοα. Μάλιστα, στην τελευταία βρίσκεται απ’ τον Ιούνιο του 2014, μετρώντας 78 συμμετοχές και τρία τέρματα. Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν (2016/17) έχει αγωνιστεί σε 17 αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ