aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαίκτες βαρόμετρο…

Παίκτες βαρόμετρο…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα ακολουθήσει την ίδια τακτική ο Απόλλων και στον κυριακάτικο αγώνα του με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Θα προσπαθήσει να ελέγξει το παιχνίδι, να μαρκάρει σε όλους τους χώρους, να μη δεχθεί γκολ και οι επιθετικοί του να κυνηγήσουν το σκοράρισμα. Βαρόμετρο για τον Απόλλωνα αποτελεί η μεσαία του γραμμή.

Ο Σατσέτι, έχοντας στήριγμα τον Κυριάκου, μπορεί να βοηθά και σε άλλους τομείς, όχι μόνο στην αναχαίτιση αντιπάλων. Ο Αργεντινός μπορεί και ξεδιπλώνει το ταλέντο του, όχι μόνο ως ανασταλτικός μέσος αλλά και δημιουργικά. Από δική του ενέργεια και πάσα σημειώθηκε το 1-0 επί της ΑΕΛ, από τον Πίεχ, στο ντέρμπι της Λεμεσού του περασμένου Σαββάτου.

Ο Σατσέτι ξέρει ότι αν προωθηθεί, θα έχει έναν άλλο συμπαίκτη του, τον Χάμπο Κυριάκου, να τον καλύψει. Όπως και το αντίθετο. Όταν ο Κύπριος διεθνής προωθηθεί, θα μείνει πίσω για να τον καλύψει ο Σατσέτι. Κινήσεις τόσο απλές, που δεν τις είχε όμως ο Απόλλων με τον Πέδρο Εμανουέλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ