aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Παίκτες μου στοιχημάτισαν στο αποτέλεσμα αγώνα τους»

«Παίκτες μου στοιχημάτισαν στο αποτέλεσμα αγώνα τους»

Ο πρώην προπονητής ομάδων της Premier League, Χάρι Ρέντναπ, δήλωσε ότι παίκτες του στοιχημάτισαν στο αποτέλεσμα ενός αγώνα τους, σύμφωνα με έρευνα της Daily Telegraph που είχε ως αποτέλεσμα ο τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Σαμ Αλαρντάις, να χάσει τη θέση του.

«Μυστικοί» δημοσιογράφοι της εφημερίδας κατέγραψαν τον Ρέντναπ να μιλάει για το εν λόγω παινίδι, μολονότι αργότερα ο 69χρονος δήλωσε στο συγκεκριμένο μέσο ότι δεν πίστευε πως αυτό ήταν τότε αντίθετο με τους κανονισμούς της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FA).

Όμως, οι κανονισμοί της FA απαγορεύουν στους παίκτες να στοιχηματίζουν σε αγώνες, στους οποίους εμπλέκονται, και οι προπονητές καλούνται να αναφέρουν ενδεχόμενη παράβαση. Η “Telegraph” επισημαίνει ότι δικηγόροι για τον Ρέντναπ δήλωσαν ότι τότε δεν ήξερε ότι οι παίκτες στοιχημάτισαν στο παιχνίδι, ενώ η εφημερίδα δεν αναφέρει ποια ήταν η άλλη ομάδα της αναμέτρησης.

Ο Ρέντναπ, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του έχει καθήσει στον πάγκο των Γουέστ Χαμ, Πόρτσμουθ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ και Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, συνάντησε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι παρίσταναν τους εκπροσώπους επιχείρησης από την Άπω Ανατολή που ήθελε να μπει στη μεταγραφική αγορά του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο έμπειρος προπονητής αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει κάποιο αδίκημα.

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας έχουν οδηγήσει μέχρι στιγμής στο να χάσουν τη θέση τους ο Αλαρντάις και ο βοηθός προπονητή της Μπάρνσλεϊ, Τόμι Ράιτ. Ο Αλαρντάις είδε την Τρίτη την «πόρτα της εξόδου» από την εθνική Αγγλίας, καθώς η FA έκρινε ότι συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα, αφού βιντεοσκοπήθηκε μυστικά να προσφέρει συμβουλές σε επιχειρηματίες σχετικά με το πώς να παρακάμπτουν τους κανόνες για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ