aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαιχταράς! Ο γιος του Κριστιάνο «βγάζει» μάτια στη Γιουβέντους (vids)

Παιχταράς! Ο γιος του Κριστιάνο «βγάζει» μάτια στη Γιουβέντους (vids)

Ο πρωτότοκος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο όχι μόνο ακολουθεί τα ποδοσφαιρικά βήματα, αλλά δείχνει από τώρα έτοιμος να ξεπεράσει τον διάσημο πατέρα του.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανεβάζει, γεμάτος περηφάνια, αρκετές φορές στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιντεάκια με τα κατορθώματα του Κριστιάνο τζούνιορ.

Μετά τη μεταγραφή του μπαμπά του στους «μπιανκονέρι», ο μικρός φόρεσε και αυτός τη φανέλα της ιταλικής ομάδας και… βγάζει μάτια.

Ο οκτάχρονος δείχνει το ταλέντο του με κάθε ευκαιρία. Είτε εντυπωσιάζει με την εξαιρετική τεχνική του, είτε όταν σκοράρει επτά γκολ σε ένα ημίχρονο!

Συνολικά σε 35 παιχνίδια στην «καριέρα» του ο μεγάλος γιος του Ρονάλντο έχει σημειώσει 56 γκολ και έχει δώσει 26 ασίστ!

Τα στατιστικά του είναι σαφώς καλύτερα από εκείνα που είχε ο πατέρας του στην ίδια ηλικία, αλλά φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πει κάποιος ότι ο μικρός θα ξεπεράσει τελικά τον μπαμπά του. Σίγουρα η βάση υπάρχει!

«Μακάρι να καταφέρει ο μικρός να γίνει σαν τον μπαμπά του. Ο ίδιος, βέβαια, λέει ότι θα γίνει ακόμα καλύτερος, αλλά αυτό μάλλον είναι δύσκολο» έχει πει χαριτολογώντας ο… μεγάλος Κριστιάνο.

Στο ντεμπούτο του με την Κ9 της Γιουβέντους ο Κριστιάνο τζούνιορ είχε στείλει τέσσερις φορές τη μπάλα στα δίχτυα:

Σε τουρνουά στη Μαδέιρα, εκεί που γεννήθηκε ο Ρονάλντο, ο μικρός πέτυχε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο. Από τις εξέδρες τον παρακολουθούσε η γιαγιά του.

Σκοράρει γκολάρες ακόμα και στις προπονήσεις:


Στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με φάουλ όπως ο πατέρας του:


Και κάνει και καλύτερο ψαλιδάκι από αυτόν:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ