aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαιχνίδι που θέλει ακούραστους πολεμιστές

Παιχνίδι που θέλει ακούραστους πολεμιστές

To μεθαυριανό παιχνίδι θέλει πολεμιστές. Ο Απόλλων θεωρητικά είναι καλύτερος από την Αμπερντίν, όμως χρειάζονται κότσια και από τους ποδοσφαιριστές του. Ένα παιχνίδι θα κρίνει πολλά και αν αποδώσουν με βάση τις ικανότητές τους, όλα είναι εφικτά. Ο Σωφρόνης  Αυγουστή έχει στο μυαλό του κάποιες αλλαγές, με τη μία να είναι υποχρεωτική. Τη θέση του Σατσέτι που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς, θα πάρει ένας από τους Άλεφ ή Πέδρο. Ποιος θα είναι δίπλα από τον Χάμπο Κυριάκου μεθαύριο θα το μάθουμε όταν θα αρχίσει ο αγώνας.

Παράλληλα, ο Κύπριος τεχνικός δεν θέλει να σπαταλήσει τον χρόνο η ομάδα του και από την αρχή υπολογίζεται πως θα χρησιμοποιήσει τον Γιάκολιτς, ο οποίος στο διάστημα που αγωνίστηκε στο Αμπερντίν τα πήγε πολύ καλά. Ο Κροάτης μαζί με τους Μάγκλιτσα, Σκέμπρι και Ντα Σίλβα θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας τους. Το πλάνο του Κύπριου τεχνικού θα είναι ξεκάθαρα επιθετικό, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αφήσουν την Αμπερντίν να ελπίζει σε δικό της γκολ στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ