aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει στον Αγρό, ενώ ψάχνει €100.000

Πάει στον Αγρό, ενώ ψάχνει €100.000

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρόλο που οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης πήραν ρεπό το Σαββατοκύριακο, ο Μάριο Φελγκέιρας χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει μπροστά του ένα μεγάλο στοίχημα να κερδίσει. Να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν για να αντικαταστήσει τον Αριέλ Αρούς, ο οποίος έκανε σπουδαία σεζόν. Από αύριο, η αποστολή της «Κυρίας» θα βρεθεί στον Αγρό. Εκεί όπου θα μείνει μέχρι την Παρασκευή, χωρίς να έχει προγραμματιστεί πάντως φιλικό παιχνίδι. Άλλωστε αυτή την περίοδο σχεδόν όλες οι ομάδες είναι σε απραξία, πλην αυτών που ξεκινούν νωρίς τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Οπότε, τα πρώτα φιλικά ματς θα τα δώσει η «Κυρία» στη Βουλγαρία. Ο Ρόνι Λέβι θα προσπαθήσει μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να έχει όσο γίνεται περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Στο επίκεντρο, ασφαλώς, παραμένει ο Μίχαλ Γκιουρίς. Όπως γράψαμε ξανά, η Όρενμπουργκ και η Ανόρθωση τα βρήκαν πάνω-κάτω στις 300.000 ευρώ, με τη διοίκηση της ομάδας της Αμμοχώστου όμως να είναι στο ψάξιμο για να μαζέψει το ποσό που απαιτείται για την πρώτη δόση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ποσό περίπου 100.000 ευρώ, το οποίο η διοίκηση θέλει να μαζέψει το συντομότερο ώστε να κλείσει οριστικά η συμφωνία. Το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί στην Όρενμπουργκ μέσω μικρότερων δόσεων σε βάθος χρόνου. Πότε όμως θα προχωρήσει το όλο θέμα είναι ένα ερωτηματικό για το οποίο δεν μπορεί να δοθεί ξεκάθαρη απάντηση στο παρόν στάδιο. Ο Γκιουρίς είναι απαραίτητος παίκτης για την ομάδα της Αμμοχώστου και αν παραμείνει θα δώσει άλλη δυναμική στην επιθετική γραμμή. Και ειδικά, μετά και την απόκτηση Κατσαράβα, η γραμμή κρούσης θα γίνει πολύ πιο ισχυρή. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, ο Γκιουρίς θα ακολουθήσει τη ρώσικη ομάδα στην Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Από χθες βρίσκεται στην Κύπρο και ο Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την Ανόρθωση από αύριο. Τη Δευτέρα λοιπόν ο διεθνής Γεωργιανός επιθετικός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Ανόρθωσης στον Αγρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ