aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει στο παρά... ένα για μετεγγραφή στόπερ η Λίβερπουλ

Πάει στο παρά… ένα για μετεγγραφή στόπερ η Λίβερπουλ

Το μεγάλο πρόβλημα της Λίβερπουλ στη φετινή σεζόν είναι αν μη τι άλλο στο κέντρο της άμυνας. Πολλοί τραυματισμοί και ατυχίες , με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να αγωνίζεται στους περισσότερους αγώνες με έναν στόπερ και ένα χαφ στην άμυνα και άλλες φορές με δυο χαφ.

Κάτι που επηρεάζει προφανώς την ομάδα σε όλη της τη λειτουργία, αλλά και στο αμυντικό κομμάτι με αποτέλεσμα να βρίσκεται η Λίβερπουλ αρκετά πίσω από την πρώτη θέση και την Σίτι.

Κάπως έτσι, οι “κόκκινοι” σκέφτονται μήπως βρουν μια περίπτωση για ενίσχυση στα στόπερ στο παρά… ένα της μεταγραφικής περιόδου. Οι άνθρωποι της ομάδας καλοβλέπουν την περίπτωση του αμυντικού της Πρέστον, Μπεν Ντέιβις, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που το συμβόλαιο του λήγει σε πέντε μήνες και η Πρέστον θα τον χάσει ως ελεύθερο, δεν θα της κακόπεφτε να τον πουλήσει έστω και με ένα σχετικά μικρό πόσο.

Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Σέλτικ και μένει να φανεί αν κάποια ομάδα κινηθεί για την απόκτηση του τις επόμενες ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ