aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει Πελένδρι σχεδόν κομπλέ η ΑΕΛ

Πάει Πελένδρι σχεδόν κομπλέ η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το σκηνικό της προετοιμασίας για την ΑΕΛ μεταφέρεται από σήμερα στο Πελένδρι. Στη γενέτειρα του προέδρου της, Ανδρέα Σοφοκλέους, θα δώσει συνέχεια στις προπονήσεις. Στο Πελένδρι, όπου θα γίνονται οι προπονήσεις ενώ η διαμονή θα είναι στον Αγρό, θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή 7 Αυγούστου. Σ’ αυτό το διάστημα θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια, με τον Κούρη Ερήμης, τη Δόξα και τον Άρη.

Η ομάδα της Λεμεσού μεταβαίνει στο Πελένδρι σχεδόν κομπλέ. Μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ριέρα, απομένει η προσθήκη δεξιού μπακ για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, αφού η μετεγγραφή του Μπάμπιτς θεωρείται δεδομένη.

Όσον αφορά στο φιλικό με τον Απόλλωνα και την ήττα (1-2), που είναι η δεύτερη μετά από αυτήν κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, στην ΑΕΛ -όπως τονίζουν- δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα. Ο Κέρκεζ είχε εκ νέου την ευκαιρία για να εξάγει συμπεράσματα και να δουλέψει με τους παίκτες του στις προπονήσεις, για βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας. Σκόρερ για την ΑΕΛ στο προχθεσινό φιλικό ήταν ο Παπαφώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ