aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει Ντόρτμουντ ο Μπαλοτέλι

Πάει Ντόρτμουντ ο Μπαλοτέλι

Μάριο Μπαλοτέλι ετοιμάζεται να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο, αφού τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ, όπως επιβεβαίωσε ο Μίνο Ράιολα. Ο ατζέντης του Ιταλού επιθετικού βρέθηκε στα γραφεία της Ντόρτμουντ το πρωί της Τρίτης και εξερχόμενος κλήθηκε να δώσει… εξηγήσεις στη «Bild», όπου ανακοίνωσε το μέλλον του πελάτη του.

«Ναι, ο Μπαλοτέλι θα παίξει στην Ντόρτμουντ», ήταν η απάντησή του στη σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για την επόμενη ομάδα του 26χρονου επιθετικού.

Ο Μπαλοτέλι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Νις το περασμένο καλοκαίρι και σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 17 τέρματα φέτος, οδηγώντας την ομάδα του Λουσιάν Φαβρ στην έξοδο στο Champions League.

Με τις μετοχές του να ανεβαίνουν ξανά, ο Ράιολα βρέθηκε σε θέση να μπορεί να διαπραγματευτεί ξανά με ομάδα της ελίτ του ποδοσφαίρου και δίχως να χάσει χρόνο, φέρεται να έκλεισε συμφωνία με την Μπορούσια, η οποία παρότι διαθέτει τον πρώτο σκόρερ της Bundesliga, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, δεν διαθέτει άλλον «φουνταριστό» υψηλού επιπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ