aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει Λος Άντζελες ο Σνάιντερ

Πάει Λος Άντζελες ο Σνάιντερ

Αποφασισμένη να πραγματοποιήσει ηχηρές μεταγραφές για να ενισχύσει το ρόστερ της είναι η καινούργια ομάδα του Λος Άντζελες που ήρθε στο προσκήνιο στο MLS μετά τους Γκάλαξι. Συγκεκριμένα η Los Angeles FC, έχει στο πρώτο ράφι της λίστας της τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Στα χνάρια λοιπόν των Γκάλαξι αλλά και άλλων ομάδων του πρωταθλήματος που στο παρελθόν έχουν προσελκύσει παίκτες όπως οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Αντρέα Πίρλο, Νταβίντ Βίγια και Φρανκ Λάμπαρντ, η FC θέλει τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό της Γαλατασαράι και του έχει καταθέσει πρόταση 7 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια.

Ο 33χρονος παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα και αν αποδεχθεί την πρόταση (σ.σ. πρέπει να πάρει και τη συγκατάθεση της Γαλατά) θα μείνει στην Τουρκία μέχρι τον Μάρτιο και θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα τον Μάρτιο του 2018, οπότε και θα αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα στη χώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ