aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει για υπογραφές με ακόμη έναν Γεωργιανό η Ανόρθωση

Πάει για υπογραφές με ακόμη έναν Γεωργιανό η Ανόρθωση

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος προπονείται τις τελευταίες ημέρες με τον σύλλογο της Ανόρθωσης και αφήνει ικανοποιημένο τον Τιμούρ Κετσπάγια με τα όσα δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο τεχνικός της «Κυρίας» θέλει να δει σε ποια κατάσταση βρίσκεται, όπως και κάποια άλλα στοιχεία του, τα οποία ικανοποιούν τη δεδομένη στιγμή.

Εκτιμάται ότι την άλλη εβδομάδα θα προχωρήσει το θέμα και ο 30χρονος μέσος θα περάσει από τα γραφεία της Ανόρθωσης για να βάλει την υπογραφή του. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις, όπως η απόκτηση του Βγκορτς. Αν και ο παίκτης έχει ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και έχει υπογράψει, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτησή του, κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα.

Από εβδομάδας θα αρχίσουν προπονήσεις οι Μαργκάσα, Λόρια και Ιωάννου. Ο Κετσπάγια δεν βιάζεται για τις επόμενες κινήσεις και ειδικά αυτές στα άκρα της επίθεσης. Πάντως, φαίνεται να θέλει να φέρει έναν κλασικό εξτρέμ και έναν που να μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα «φτερά» όσο και ως επιτελικός ή επιθετικός περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ