aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει για παίκτες πρώτης γραμμής

Πάει για παίκτες πρώτης γραμμής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το ότι ο Τσάβι Ρόκα θα προχωρήσει σε προσθήκες στο ρόστερ είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο τη συγκεκριμένη στιγμή. Βέβαια, το όλο θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο οποίος είναι στο ψάξιμο για να βρει ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα της Λάρνακας. Πέρσι, ο Ρόκα προχώρησε σε τρεις προσθήκες στη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο.

Απέκτησε τον Φλοριάν Τολεμές από την Εουπέν, πήρε τον Χέφελ τον Μαλόκου και τον Μυτίδη με τη μορφή δανεισμού. Αποκτήθηκε ασφαλώς και ο Πάμπλο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μίνιο, αλλά τον Φεβρουάριο, προβαίνοντας έτσι σε αντικατάσταση τερματοφύλακα. Επομένως έκανε τρεις κινήσεις τον Ιανουάριο. Αριθμός που δύσκολα θα δούμε φέτος, μιας και δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια πρόθεση.

Στόχος του Ρόκα είναι να ανιχνεύσει αξιόλογο ποδοσφαιριστή, όπως έκανε πέρσι κυρίως με τους Χέφελ και Τολμές. Τον Ιανουάριο η ΑΕΚ φέρνει πολύ καλούς παίκτες και αυτό θέλει να κάνει άλλη μια φορά, γι’ αυτό και ο Ρόκα κοιτάζει για παίκτες πρώτης γραμμής. Θέλει να ενισχύσει την ομάδα, αλλά θα το κάνει μόνο με περίπτωση που να αξίζει πραγματικά τον κόπο, χωρίς να βλέπει τόσο πολύ τη θέση που αγωνίζεται. Μπορεί στην κορυφή της επίθεσης η ομάδα να χρειάζεται μιαν ακόμη επιλογή, όμως αν βρει κάτι πολύ καλό σε άλλη θέση που αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί, θα το κάνει.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να κινηθεί και για παίκτη κάτω των 22 ετών, μιας και ένας από τους στόχους του είναι να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας. Πράγμα που δεν είναι και τόσο εύκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πλείστοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό τους. Ο επόμενος δεν αποκλείεται να είναι ο Λαρένα, ο οποίος σε δηλώσεις του στην Ισπανία ανέφερε ότι θα παίζει ποδόσφαιρο όσο νιώθει ότι μπορεί και τόνισε ότι ακόμη δεν ήρθε η ώρα να σταματήσει. Κάτι που μοιάζει με μήνυμα προς τον Ρόκα και στην ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ