aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει για... νέα καριέρα ο Πράνιτς

Πάει για… νέα καριέρα ο Πράνιτς

Οι παραστάσεις του τεράστιες από Μπουντεσλίγκα, Πριμέρα Ντιβιζιόν μέχρι Πορτογαλία και Ολλανδία. Ο Ντάνιελ Μπράνιτς είναι από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που ήρθαν ποτέ στην Κύπρο έχοντας στο παλμαρέ του πρωτάθλημα με την Μπάγερν Μονάχου και πολλούς ακόμα τίτλους.

Στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς ο Πράνιτς ήταν εξαιρετικός. Πέραν από τα πολλά χιλιόμετρα που κατέγραψε στον αγωνιστικό χώρο και οι μεταβιβάσεις του κατάφερε να σκοράρει από τα 11 βήματα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα κόντρα στην Λάτσι.

Ο Κροάτης διεθνής άσος δείχνει στα 36 του χρόνια να ετοιμάζεται για μια νέα καριέρα αφού δείχνει πραγματικά ασταμάτητος. Δείχνει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο σα να ξεκίνησε χθες και είναι ότι καλύτερο για την Ανόρθωση αφού έχει στο ρόστερ της ένα εξαιρετικό επαγγελματία ο οποίος δίνει το καλύτερο παράδειγμα σε όλους ενώ με την προσωπικότητα του εμπνέει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ