aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει για «μπαμ» με Χάμες-Πογκμπά η Γιουνάιτεντ!

Πάει για «μπαμ» με Χάμες-Πογκμπά η Γιουνάιτεντ!

Διατεθειμένη να τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία θα προσπαθήσει να φέρει στο Ολντ Τράφορντ τόσο τον Χάμες Ροντρίγκεζ όσο και τον Πολ Πογκμπά!

Οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ θέλουν η εποχή Μουρίνιο να συνδυαστεί με ηχηρές μεταγραφές και για αυτό το λόγο θα κάνουν τα πάντα για να πραγματοποιήσουν τουλάχιστον μία προσθήκη που να προκαλέσει αίσθηση. Αν είναι δύο οι συγκεκριμένες προσθήκες ακόμα καλύτερα.AdTech Ad

Σύμφωνα λοιπόν με αγγλικά δημοσιεύματα οι «μπέμπηδες» έχουν συνειδητοποιήσει ότι για να πάρουν τον Πολ Πογκμπά πρέπει αυτόματα να τον κάνουν την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου εκταμιεύοντας 120 εκατομμύρια ευρώ!

Ταυτόχρονα υπάρχει θετικό κλίμα και για τον Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος θέλει να φύγει από τη Ρεάλ! Στην περίπτωση του Κολομβιανού βέβαια το ποσό είναι πλέον προσιτό, καθώς από τα 70-80 εκατομμύρια που απαιτούνταν για να γίνει η αγορά του πλέον χρειάζονται μόνο… 50 εκατομμύρια!

Κάπως έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δοθεί το ποσό των 170 εκατομμυρίων μόνο για δύο παίκτες, ενώ αναμένεται να αυξηθεί το μπάτζετ για να γίνουν όποιες τυχόν άλλες προσθήκες χρειάζονται!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ