aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει για απόκτηση επιθετικού η ΑΕΛ

Πάει για απόκτηση επιθετικού η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές κι η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, άφησαν πίσω τους τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (0-1) και επικεντρώθηκαν στο ματς της Κυριακής με την Ένωση (17:00) στο «Τάσος Μάρκου». Έκαναν τον απολογισμό της εμφάνισης του προηγούμενου αγώνα, με τα θετικά και τα αρνητικά και πλέον ο Ντούσαν Κέρκεζ ετοιμάζει τα πλάνα του για την επιστροφή στις νίκες. Ο Βόσνιος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του και τον Αγκάνοβιτς, αλλά και τους Ζούνιορ-Ν. Τεϊσέιρα που δεν αγωνίστηκαν εναντίον του ΑΠΟΕΛ λόγω καρτών.

Η αλήθεια είναι πως με τα προβλήματα που είχε η ΑΕΛ, τα πήγε τουλάχιστον στην άμυνα. Δεν βγαίνει από το μυαλό όσων είδαν το παιχνίδι, πως η ομάδα του Κέρκεζ έμεινε πολύ πίσω επιθετικά. Αν η ΑΕΛ σκόραρε πρώτη, θα μπορούσε να κερδίσει. Για μια ακόμη φορά σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, η ομάδα της Λεμεσού δεν ανταποκρίθηκε, αλλά μπορεί να έφταιξαν και οι ατυχίες με τον τραυματισμό του Χ. Κυριάκου και την αποβολή του Α. Τεϊσέιρα. Την Κυριακή η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να κάνει ένα μικρό άλμα, αλλά δεν μπόρεσε. Δεν υποστηρίζει κανείς πως η ΑΕΛ με τον Κέρκεζ δεν έκανε άλματα προόδου, όμως χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να πετάξει και πιο ψηλά.

Διαβάστε επίσης: Άριστα ο Γκοντάλ, πάει για τέταρτη μετεγγραφή

Θαυμάστηκε ο νέος της αμυντικός ο Μπόρις Γκοντάλ, ο οποίος δείχνει πως θα βοηθήσει,  αλλά οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πως στη συνέχεια, η ΑΕΛ θα βελτιωθεί και επιθετικά, να γίνει πιο ποιοτική και απειλητική, στα δύσκολα. Είναι χαρακτηριστικό πως ήταν λίγες οι ευκαιρίες των γαλαζοκίτρινων, έχοντας μόνο τον Μακρή (φωτό) στην κορυφή, ενώ ο Ντα Σίλβα, ούτε επιθετικά, ούτε οργανωτικά βοήθησε. Η προσπάθεια της ΑΕΛ δεν θα είναι εύκολη, αν δεν κοιτάξει περισσότερο στο αντίπαλο τέρμα.

Η προσθήκη με τον Αγκάνοβιτς ίσως βοηθήσει, ενώ το δείγμα με τον ΑΠΟΕΛ έφερε στο προσκήνιο την αναγκαιότητα της απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού. Μια από τις επιλογές, ο Μυτίδης είναι εκτός, ενώ έχει αποχωρήσει ο Τόρες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Δεν είναι σίγουρο και σε ποια κατάσταση θα επιστρέψει ο Μπενίτεθ, γι’ αυτό και στην ΑΕΛ, είναι στο ψάξιμο επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ