aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει για άλλο ένα τρίποντο

Πάει για άλλο ένα τρίποντο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και δεν θέλει με τίποτε να κάνει βήμα προς τα πίσω σήμερα, αντιμετωπίζοντας στο Τσίρειο τη Νέα Σαλαμίνα. Οι 14 βαθμοί που έχει μαζέψει είναι καλή συγκομιδή, αλλά αν υπολογίσει κάποιος με ποιον τρόπο χάθηκαν οι βαθμοί με τον Εθνικό (0-0) και την Ανόρθωση (0-0), τότε μάλλον στην ΑΕΛ θα αισθάνονται ότι αδίκησαν τον εαυτό τους.

Ένα πρωτάθλημα όμως έχει πολλές παγίδες και ανατροπές και αυτό που έχει σημασία στη νέα δοκιμασία που έχει μπροστά της η Λεμεσιανή ομάδα, είναι να κερδίσει απόψε και να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς. Η ΑΕΛ έχει πείσει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, όμως το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή για να μην πέσει σε ύφαλο.

Οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου, απέναντι στους ερυθρόλευκους, θα προσπαθήσουν να λειτουργήσουν με τη φρεσκάδα και την αγωνιστική πειθαρχία που έδειξαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Η Νέα Σαλαμίνα είναι καλή ομάδα, αλλά εκείνο που έχει σημασία για την ΑΕΛ, είναι να κάνει το παιχνίδι της και να μην επιτρέψει στους αντιπάλους της να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να σκοράρουν.

Η δύναμη της ΑΕΛ θα είναι και πάλι στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου με τους Νικολάου, Σοάρες, Σόουζα και Σαβάν θα προσπαθήσει να επιβληθεί. Με την Ανόρθωση της έλειψε το γκολ και σήμερα αποτελεί ερωτηματικό, αν ο τεχνικός της ΑΕΛ θα αλλάξει κάτι. Και αυτό το «κάτι» αφορά πιο πολύ την πιθανή χρησιμοποίηση του Αρουαμπαρένα στη θέση του Ουέλινγκτον.

Ο τελευταίος, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του, δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Όλοι στις τάξεις της ομάδας, όμως, πιστεύουν πως κάποια στιγμή η γκίνια του Βραζιλιάνου θα σπάσει.

Αν αυτό θα γίνει σήμερα, θα το μάθουμε στη διάρκεια του αγώνα. Προέχει η συνοχή της ομάδας, στοιχείο που το καταθέτει σε όλους τους αγώνες και το οποίο της δίνει επιπλέον δυναμική για να φτάσει στον στόχο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ