aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει δανεικός στην Παρί ο Μπαπέ!

Πάει δανεικός στην Παρί ο Μπαπέ!

Ξεπερνιέται το κόλλημα του «FFP» και ο Κιλιάν Μπαπέ υπογράφει στις επόμενες ώρες στους Παριζιάνους. Για φέτος πάει δανεικός και για του χρόνου μπαίνει υποχρεωτική αγορά αντί 180 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Νωρίτερα την Κυριακή είχε κυκλοφορήσει η συμφωνία Παρί-Μονακό για τον Κιλιάν Μπαπέ, με την αναφορά όμως ότι τη μεταγραφή φρέναρε η UEFA με το Financial Fair Play. Τα καινούργια δεδομένα όμως στην πορεία της μέρας που προκύπτουν από τα μεγάλα γαλλικά Μέσα, είναι ότι η μετακίνηση πρόκειται να γίνει κανονικά και μάλιστα στις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι τη Δευτέρα το πρωί κιόλας ο νεαρός Γάλλος φορ θα περάσει ιατρικά, ενώ είναι πιθανό να έχει βάλει υπογραφή και από το βράδυ της Κυριακής. Για να μην υπάρχει πρόβλημα με το «FFP», αρχικά θα παίξει στο Παρίσι ως δανεικός για φέτος και για του χρόνου θα υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, που μαζί με τα μπόνους θ’ φτάσει τα 180 εκατ. ευρώ. Ετσι η μεταγραφή του σούπερ ταλαντούχου πιτσιρικά θα γίνει η δεύτερη ακριβότερη όλων των εποχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ