aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει δανεικός στη Γουέστ Μπρόμιτς ο Στάριτζ

Πάει δανεικός στη Γουέστ Μπρόμιτς ο Στάριτζ

Είναι δεδομένο ότι ο Ντάνιελ Στάριτζ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, καθώς αναζητά σίγουρο χρόνο συμμετοχής για να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι η ομάδα στην οποία θα δινόταν δανεικός ο Άγγλος φορ. Ίντερ, Σεβίλλη και εσχάτως Νιούκαστλ βρέθηκαν κοντά σε συμφωνία με τoυς Κόκκινους τους Μερσεϊσάιντ, αλλά αυτή που κερδίζει την «κούρσα» φαίνεται πως είναι η Γουέστ Μπρόμιτς.

Όπως αναφέρει ο Τζέιμς Πέρσι της Telegraph, ο Στάριτζ αναμένεται να περάσει σήμερα (29/1) ιατρικές εξετάσεις, ούτως ώστε να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του στη Γουέστ Μπρόμιτς μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι Μπάγκις που βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ αναζητούσαν μια λύση για την επιθετική τους γραμμή και ελπίζουν πως ο Στάριτζ θα αφήσει πίσω τους τραυματισμούς του και θα τους οδηγήσει στη σωτηρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ